Det nye rommet.. på nytt igjen

søndag 25. oktober 2015


Og denne gangen har jeg fått tatt bilder i dagslys og nå gir bilene et riktig "bilde" av hvordan fargene er inne på rommet - og det er mye finere og kaldere enn bildene i det forrige innlegget. 


Hva har vi gjort? Hvis du vil se bilder av det vi har gjort så er det bare å se under emnekatalogen "interiør" i margen til høyre. Men vi har iallefall fjernet alle panelplatene på veggen, vi har lagt nye plater med fibergips som er sterkere enn vanlig gipsplaster. Vi har tatt ut halvparten av veggskapene (kjøkkenskap) vi kjøpte for ett par år siden. Vi har noe ufrivillig plasstilpasset en seng. Vi har fått inn en ny elfagarderobe og litt annet nytt som lamper, knagger og tepper. Vi har fikset takplatene slik at taket nå er helt slett. Vi har fikset veggene, døren og overgangen til taket listefritt. På gulvet har vi lister siden gulvet ble lagt med mellomrom som gjør av vi må ha ha gulvlister. 

Dette rommet er jo egentlig komplett umulig å innrede, og dere som har fulgt med litt vet jo at vi har forsøkt på ulike måter. Det har vært et soverom, ett kontor, et gjesterom, et barnerom osv. Det er bare 7 kvm og upraktisk nok akkurat under 2 m bredt så det er vanskelig å få inn en vanlig seng. Det er også plassert en sikringsskap her inne som gjør det vanskelig å kunne plassere noe til veggen på den siden. Altså: Lite og totalt upraktiskt rom. 

Facts:
Garderobe: Elfa garderobe med hvite glassdører. Innredning (se bilder i forrige innlegg) elfahyller og plastbokser
Taklampe: Muuto unfold
Dots-knagger: Muuto Dots
Gulvteppe: Åhlens
Seng: Ikea
Sengesett med kors: KID
Grått sengesett: Åhlens
Stripete sort/hvit teppe: IKEA
Vegglampe: IKEA
Veggskap: Epoq fra elkjøp
Skuffer under sengen: IKEA (med hjul som rommer masse sko og vinterklær..).
Maling: Veggene er malt med lady purecolor supermatt - fargene er bergknatt og klassisk hvitt. by mlekoshi