Påsken vår

søndag 27. mars 2016

Det har vært en del "Nå er vi tilbake!"- innlegg her inne i det siste. Men sånn blir det når vi har juleferie, vinterferie og påskeferie rett oppi hverandre. Men altså: Nå er vi tilbake fra påskeferien på hytta på hjul. Og selv om vi har koset oss glugg ihjel der (bortsett fra sykdom den første dagen/natten) så er det alltid deilig å komme hjem til et do som ikke må tømmes og til dører som kan lukkes mellom oss alle sammen.. Og flere TV`er. Og en stor sofa hvor vi bare kan slumme alle sammen. Men det er uten tvil vår i luften og da gleder vi oss bare enda mer til å rulle rundt med hytten på hjul i vår og sommer. Ah ! Men altså først: Påskeferien. Vi har stort sett hatt veldig greit vært. Ikke spesielt kaldt, men heller ikke strålende solskinn hele ferien. Den ene dagen da det snødde kjørte vi til Harstad for å dra på besøk og for å bade på badelandet der. Veldig koselig. 

Vi er veldig fornøyd med den nye bobilen vår - aka hytta på hjul. Den er større og passer oss rett og slett bedre. 


Vi dro for å bade i Grottebadet i Harstad - deilig siden været var sådær akkurat denne dagen. 
Og deilig med overnatting hos besteforeldre når både onkel og ekstratante var på besøk. Og deilig med god frokost i finværet som kom dagen etter snøværet. 
Det ble altså mye kos, mye kjøring på alpin, litt afterski med kvikk-lunsj og musikk og enda mer alpint. Vi hadde veldig bra løyper første del av ferien - men i går og i dag var det rimelig oppkjørt og smeltet til tross for mannskapets iherdige innsats for å få det bra. Vi kjørte altså bare en gang i dag før vi pakket sammen å kjørte hjem. 

Men i tillegg til fantastiske alpinløyper rett ved siden av hytta så er vi så bortskjemt med nydelig langrennsløyper 300 meter lengre bort. Vi er bra heldige ! Mellom alt skigåingen og alpinkjøringen så koset vi oss masse i hytten med avslapping...


... filmtitting (og helt seriøst: Extended edition er undervurdert. Nå ser jeg på LOTR med helt nye øyne)..... spilling og med god mat og påskegodteri. Herlig altså. Vi har heldigvis i dag og i morgen igjen før vi må vende tilbake til hverdagen. Den nyter vi med tradisjonell Harry Potter-film med dyner, pysj og popcorn i stuen. 


2 kommentarer:

Fam sa...

Så koselige påskebilder!

Elise sa...

Jo takk Fam - Vi hadde det stortsett koselig :)

by mlekoshi