Feiringer i heimen !

onsdag 31. august 2016

Jeg kom akkurat hjem fra andre jobbreise på en uke (pjuh.) - jeg jobber som jurist hos Fylkesmannen på skoleområdet hvor vi jobber med mange viktige tema (bla. psykososialt miljø på skolen, tilpasset opplæring, spesialundervisning osv.) for å gjøre at våre små og store har det bra på skolen. Da blir det innimellom litt reising. Men nå føles det som jeg har litt å ta igjen her hjemme. Og det har jo skjedd litt av hvert den siste måneden som jeg ikke har hatt tid til å dele med dere.  
Verdens beste, fineste og lureste lille gutt som vi er så uendelig glade i har fylt hele 7 år. Ja, helt vilt ikke sant ? Barne-feiringen tar vi nå til helgen, og temaet er altså fotball. Så det får dere se mer av etterhvert. Men han er allerede feiret av familie og venner på selve dagen. 


Og så hadde vi en stor dag i Bodø for ett par uker siden da tanten og onkelen til disse to herlige ungene giftet seg og de var brudesvenn og brudepike. 


Nydelige, ikke sant ? 


Og så har vi selvsagt hatt skolestart forrige uke - og nå har vi vanvittig nok ei jente i 7. klasse og en gutt i 2. klasse i hus. 


Tenk.. 7. klasse og siste året på barneskolen. Superstolt av jenta vår som straks er like høy som mammaen. 


Og så denne tøffe 2. klassingen. Det er helt vilt at det har gått ett helt år siden han startet i 1. klasse...

Litt drypp fra vår siste måned - greit med litt sånn mellom alle oppussings- og feriebildene som har vært i det siste. Jeg gleder meg til å komme litt mer tilbake til hverdagen uten oppussing utenom småprosjekter..by mlekoshi