Hvem er jeg ?

fredag 21. oktober 2016

Jeg har kanskje ikke bloggen som ligger helt øverst på listene med de aller mest personlige innleggene om MEG, ungene eller familien. Men det er ganske enkelt at jeg skjermer ungene fra å skrive altfor personlige ting om dem. Det er noe de selv skal få dele når de er stor nok. Frank er nok heller ikke komfortabel med at jeg deler alt mulig om han heller. Jeg deler nok en del personlige drypp her inne. Som for eksempel om mine kvaler rundt ambisjoner i livet, min dårlige samvittighet i forhold til tiden sammen og det store spørsmålet: Hva vil jeg i livet ?

Men jeg tenkte at det kunne være fint å vite litt om meg ? Hvem vet, kanskje det ikke er så interessant for dere egentlig. Men jeg liker å vite litt om jeg leser blogger til. Ikke alt, men litt om hva de står for og hva de ER. 
Meg ja. Jeg liker å prate masse om alt annet enn MEG. Familien eller tema jeg liker, ja da kan jeg prate masse. Men MEG ? Nei. Vell. Jeg er 34 år (Tenk.. allerede !). Jeg ble mamma for første gang da jeg var 22 år mens jeg enda var på starten av studiumet mitt, og plutselig er nå min førstefødte 12 år gammel ! Det syns jeg er litt vanskelig. Bra, men vanskelig. Jeg bor sammen med familien min i Tromsø og her har jeg bodd siden jeg startet å studere i for 15 år siden. Jeg har jobbet i nesten 15 år allerede. Jeg startet egen bedrift i 2006-2007 og hadde denne helt frem til 2009-2010. Jeg ble ferdig uteksaminert fra jusstudiet i 2008, og jobbet som jurist i NAV på ulike steder fra 2007 til april i år. Jeg jobbet da med ulike fagområder - men jobbet hovedsakelig med barnebidrag. I april i år startet jeg i ny jobb og jeg jobber nå som jurist hos Fylkesmannen på oppvekst- og utdanningsavdelingen og jeg jobber nå på skoleområdet hvor FNs barnekonvensjon er en rød tråd i mye av det vi jobber med. Noe av det jeg jobber mye med er psykososialt miljø for elever i skolehverdagen. Det er en realitet for mange unge i skolen i dag at de ikke har et godt psykososialt miljø - så det føles viktig å jobbe med å gjøre dette bedre. Så det er altså det jeg jobber med. Ellers er jeg fotballtrener - og veldig engasjert i idrettene ungene driver med og prøver å delta veldig aktivt og motivere. Når det er på det verste har vi 4-5 dager med full rulle med doble treninger eller kamper for begge ungene. 

Så ellers da ? Ja, vi har vell alle våre mørke eller tøffe stunder ? Jeg har vell vært ærlig på at det har vært tøffe stunder i fortiden - spesielt for 3-4 år siden da jeg gikk på en real smell. En dag kan jeg kanskje skrive litt om det - men det er veldig personlig selv om det er i dagens samfunn er mer takhøyde for å dele slike erfaringer. Jeg lærte mye. 

Småting som jeg jobber med for å ha det bra ? Jeg VET at jeg har det mye bedre når jeg trener. I forhold til vekt, energi og ikke minst: Selvfølelse. Så jeg har tatt første skritt og har meldt meg inn i på ett nytt treningsstudio ved siden av her vi bor. Jeg VIL så gjerne få det til denne gangen. Ellers så er det jo den samvittigheten i forhold til tiden vi har med ungene våre - og om vi egentlig burde jobbe så masse når vi ikke har avlastning her i Tromsø. Burde vi bruke tiden enda mer med ungene våre ? Krydrer du det med litt ambisjoner i livet så er det stort sett de småproblemene jeg jobber med meg selv hver dag. Jeg hater egentlig å reise, spesielt å fly, men jeg elsker samtidig å oppleve mye nytt. Fin kombinasjon, ikke sant ?

Ellers så har jeg stor glede i å lage ting - å få utløp for min kreative side. Sy, interiør, organisere festligheter osv. Det liker jeg. Den neste uken har vi både Hilde sin bursdag og Halloween som venter , så det er mye morro å se frem til.

Guilty pleasures ? Oh yes - en av dem er å se på rare programmer som for eksempel  "en mann og 4 koner" for jeg blir så morbid fascinert av hvordan det faktisk er mulig.  Ellers så kan jeg fort finne på å lese skikkelig dårlig kiosk-pocketer med husmorporno. Haha - og filmene.. De må være rimelig hjernedøde. For tunge filmer takler jeg ikke etter en da på jobb + aktiviteter med ungene. 

Jeg vet ikke hva mer jeg skal fortelle ? Vell, hvis dere vil vite  noe så før dere bare spørre.2 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, så artig å lese om deg :-) Ha en flott dag :-)

Elise sa...

Takk for trivelig kommentar :) Ha en fin da du og !

by mlekoshi