Høst, og veldig snart vinter..

søndag 13. november 2016I helgen har vi vært på tur i hytta på hjul - og da når julesnøen forsiktig dalte ned fra himmelen kom jeg på at jeg ikke har delt høste-bildene jeg tok for nesten en måned siden med dere. Jeg dro ungene ut i skogen for å ta høstbilder når de hadde fått nye vinterklær for flere år siden, og tenkte å gjenta suksessene i år. Det er så fint der ute i skogen nå - selv om jeg sikkert med fordel kunne dra ut før nesten alle bladene var falt av trærne. 


Herlige August har på seg jakke og sko fra Reima - nærmere bestemt ReimaGO Morgen og vanntette Reimatec Wetter sko som han har brukt siden han fikk de. Han er veldig vanskelig når det kommer til sko, men disse er behagelig brede og med god passform. Han har vintersko på skolen, men bruker enda bare disse der også siden han liker de så mye - og det er faktisk litt varme. 


Nydelige, og plutselig veldig store med lange føtter, gutten vår !


Og hun her som i fjor ville ha farger som gjorde at hun stakk seg minst mulig ut, har nå valgt seg en nydelig gul jakke - Reimatec Sisarus jakke. Og skoene ? De er samme som August har, bare at disse er i lær - Reimatec Weather sko. Og her matcher de gule lissene med jakken hennes.  


Ja, og så passet jo den kule carhartt-lue som hun fikk i julegave fra onkel i fjor. Nydelige ungene våre, altså ! Nå gjelder jeg meg litt til å ta vinterbilder også.Ingen kommentarer:

by mlekoshi