Mange minus !

mandag 16. januar 2017


I helgen har vi vært oppe på besøk i hytta på hjul - i mange minus. Hytta har vært på service og vi måtte kjøre den opp på plassen sin igjen. Da fikk vi ordnet oss årskort og stått på alpin for første gang i år. OG endelig på dag 2, etter hele forrige sesong med øvelse, begynte August å knekke koden og greide å svinge litt uten at vi gjorde det for han. En lat morgen i hytta - med begge ungene fremme i senga vår mens vi ser på TV, og Frank som lager frokost til oss trøttinger. 


Jeg elsker denne tiden - når solen begynner å komme tilbake. Og vi hadde en fin helg med fint kaldt vær - og bra er det siden vi denne uken skal få det særdeles vindfullt. Det er soldag her på lørdag, så vi håper at vi kanskje får se solen i år. 


Men nå er energien på lavnivå her - hele familien har faktisk vært på månedshandling på x antall butikker og x antall timer. Men vi greide det, denne gangen og. Nå er det natt, jeg håper på litt søvn etter x antall med netter plaget av allergi. Måtte bare komme med en liten oppdatering herfra.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi