Nå pakker vi jula bort.

tirsdag 3. januar 2017Nå er det ikke mange dager til julen pakkes bort. For å være helt ærlig så har vi pakket bort litt allerede.. litt etter litt de siste dagene. Klar for ny frisk start - selv om det føles litt nakent og tomt her inne med en gang julen er pakket bort. 

Hade bra fine julepynten ! Sees igjen til neste år. 


Og hade bra til ekstra-juletreet som nå skal tilbake til forhandler på grunn av reklamasjon. Vi syntes det var trivelig med to juletrær, så jeg tror det blir et nytt til neste år. Vi fikk ikke "nok" pynt på dette i år siden vi hadde tenkt å ha juletre her. Men så husker jeg ikke så mye av pyntingen av jultreet etter at Frank havnet på sykehus på lillejulaften. Men neste år - da blir det bra ! Hovedtreet vårt som kostet en halv formue, kremt, er uansett det aller aller fineste kunstige juletreet jeg har sett. Og så fyldig at jeg nesten ikke fikk kuler "inni" treet. 

Men nå - nå skal vi ha belysning inn her - det blir kjempemørkt når jultreet og adventsstjernen tas bort. Og her er det høyt under taket, så det krever lamper med "karakter". 


Denne har jeg ønsket meg leeeeng - så jeg tror kanskje det blir denne over sofaen. Den er veldig "meg". Vi liker litt "store" og robuste ting her hos oss. Ting som varer, ting som tar plass og gjør mye "ut av seg". Vi har sett på en annen lampe her inne også. Men jeg må "lande" tankene litt. Men slik ser altså rommet ut nå når juletingene er på vei ut:Det blir greit når vi kommer tilbake til dette igjen til helgen. Ingen kommentarer:

by mlekoshi