Klar for ferie igjen ?

tirsdag 25. april 2017

Noen av de postene som gir meg mest glede å skrive her inne er er når jeg deler kreative ideer eller når jeg skriver om opplevelser vi som familie har sammen.  Jeg blogger når jeg vil - og om det jeg vil. Jeg skriver ikke en blogg om ting som jeg tror dere vil lese. Jeg skriver en blogg om det jeg vil skrive om - og håper dere liker det. Og er det noe vi har lært det siste halve året, eller egentlig i flere omganger i livet, så er det at hvis livet skal være bra så må vi gjøre ting som gir oss mening. Hva suksess er for meg ? Når vi får dekket våre grunnleggende behov og har det bra sammen. Når det er for mye stress og distraksjoner i livet vårt har vi ikke suksess i det å ha det bra. Vi har det aller best, sett bort fra at jeg er ikke er glad i selve reisen, når vi er på ferie eller reise sammen. Det å komme bort fra distraksjoner og bare nyte opplevelser sammen.

Og nå nærmer vi oss ferietid sammen igjen - og i år er vi ikke klar på hvordan vi skal feriere enda. Men siden denne tiden er så viktig for oss så planlegger vi alltid feriene våre godt. Da unngår vi stress på ferie, og da har vi det best sammen på ferie. Planene går alt fra USA til Norge - og grunnen til at ferieplanen ikke er klar er jo at vi selger bobilen vår nå. Men jeg tenkte at jeg igjen skulle dele en samleinnlegg om våre ferier og ferietips til dere som også planlegger deres ferie.Så her kommer et samle-innlegg med linker til mange av de "viktigste" ferieinnleggene her inne.

Danmark

Det er ganske mange av oss Nordmenn som drar til Danmark når det blir sommer, og det er egentlig ikke så veldig rart. I Danmark har vi det fint. Her har vi samlet noen tips fra våre Danmarks-turer de siste somrene: 

Sverige


Frankrike - Paris

England - London

Norge

Og for å ikke glemme vårt eget land. Er det noe vi har besøkt mange ganger (fire ganger tror jeg det må være), så er det Dyreparken i Kristiansand. Her er oversikt over våre besøk i DyreparkenOg til slutt de innleggene som går igjen her inne på ferie-innlegg - generell ferietips:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilke camping lå dere på når dere var i Djurs?

Elise sa...

Hei ! Vi bodde på Grenaa Strand Camping :)

by mlekoshi