Overganger.

mandag 3. april 2017


Overgangen fra barn til ungdom er ikke bare enkel altså! Men samtidig noe alle må gjennom, og det hjelper ikke å pakke noen av disse herlige barna inn i bobleplast – når det kommer til mange av livets realiteter i alle fall. På bildet over, som selvsagt er lagt ut med samtykket fra den nydelige jenta, sitter en sliiiten jente som jobber med mange følelser på en gang. Hun er sliten, trøtt, tom, litt trist og litt glad på en gang. I helgen har hun spilt sammen med laget sitt på sin første fotballturnering etter at de gikk over fra barnefotball til ungdomsfotball. Nå er det ikke syverfotball hvor alle får premie – men heller nierfotball med offside og sluttspill for de beste. Det setter mye følelser i sving. Og de var kjempeflinke! Kom seg videre til sluttspillet etter kamper mot eldre lag, og la ned masser av innsats før det ble helt tomt på slutten – og en supergod 4.plass. Vi har i alle fall bodd i fotballhallen fra fredag til søndag. Så vi er ganske slitne alle sammen. Det er ikke barebare å stå på sidelinjen heller…



Dette er bare en av overgangene de opplever i tiden fremover – det er nesten litt skummelt å tenke på. Vi fikk innkalling til foreldremøte før de skal starte på ungdomsskolen til høsten. Tenk! Ungdomsskolen. Det er bare helt skinnsykt rart. Det er ikke lenge siden hun var pittelita jo. Ja, vi fikk henne når vi var ganske unge, kanskje det er derfor det føles ekstra rart?



Det er i alle fall ingen tvil om at hun, til tross for at vi fikk henne tidlig, syns at hun har foreldre som er uuurgamle og uuuurteite av og til.. Hehe.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi