Påske

tirsdag 11. april 2017

Da har jeg hatt en liten uke fri fra Macbooken. Og ja, det har vært nødvendig. Jeg har hatt veldig mye med jobb, sykdom og andre ting som har gjort at når klokken rundet 21 på kvelden så har jeg vært klar for å legg meg. Energien har vært totalt fraværende og det samme med motivasjonen til veldig mye. Det er akkurat som vi står på "vent" for at energi og overskudd skal komme tilbake og DA skal vi gjøre SÅ masse ! Men slik er det jo ikke. Men ting løser seg litt etter litt. Merkelig nok.

Vår kjære hytte på hjul som vi rett og slett ikke har fått brukt de siste månedene og bare står og kostet masse penger, bekymringer og plass - er endelig solgt ! Og vi går egentlig litt på "vent" der også frem til bobilen trillet ut av innkjørselen om to uker når den blir hentet. Det blir veldig greit. Men vet dere hva som skjer da ? Da har vi plutselig ingen sommerferieplaner i år ! Hjelp ! Jeg ? Ingen sommerferieplaner ! Er det noe jeg planlegger mye til hvert år så er det sommerferien. Optimalisering av de få ukene vi har til rådighet hvert år. Så da må vi begynne å legge en helt ny kabal for sommeren. Og det er jo ikke akkurat billig å booke og planlegge så nært ferien. Vell,vell.

Men påsken dere ! Nå har vi en tiltrengt og etterlengtet påskeferie alle sammen. Litt over en uke ferie. HERLIG !


Vi har logget litt av og gjemt oss bort i en leilighet til Målselv der vi bruker å stå med bobilen vår. Bonkret opp med masser av mat, snop og drikke for å bare stå på ski og kose oss i fred og ro i noen dager.
Men i morgen er vi tilbake i Tromsø til siste del av påskeferien da - og da har vi egentlig ikke planer. Vi skal slappe av. Vi skal gå på ski. Vi skal se masse film og spise enda mer god mat. Og planlegge hvordan vi skal ha det fremover. Med jobb, med interiør, med ferie, med skole osv. Så da har jeg noen blogginnlegg på lur. Akkurat nå skal vi logge litt mer av og være tilstede her. Glad påsk videre ! 💛

2 kommentarer:

Hege sa...

Kos dåkker����

Elise sa...

Takk Hege - dok og ! :) :)

by mlekoshi