Påske shmåske...

lørdag 15. april 2017


Altså - jeg rives mellom følelsen av panikk over at den lenge etterlengtede påskeferien snart er over, fortvilelse over at jeg har spist altfor mye godis og burde trene NÅ, et stor ønske om å nyte både godværet og fridagene så intenst at tiden står stille og følelsen av at herregud-nå-må-det-skje-noe-snart. Men mest av alt så er jeg ikke helt klar for hverdagen som går i 200 km/t helt enda. Starter tirsdagen med to treninger, kjøre-bonanza mellom treninger og foreldremøte. Så fortsetter uken i samme tempo før det er turnering til helgen. Uken etter det skjer det enda flere viktige ting som jeg ikke kan skrive så mye om her - og Hey! Jeg kom på at jeg har tannlegetime på kommende onsdag - dåååh, jeg vil ha mer ferie.

Men det stadig tilbakevendende temaet: Interiør. Vi blir jo aldri helt ferdig med tilbygget vårt. Vi har begynt å bruke det mer og mer - men mangler en del for at det skal være slik vi vil ha det. Lys er jo det vi virkelig mangler, og det har jo vært mørketid helt til nå nettopp. Det er nok grunnen til at det har vært litt lite brukt i vinter. Men nå som det blir lysere og lysere så blir det brukt mye mer. Og vet dere, vi har hatt et problem med sovesofaen vi har der inne. Etter en reklamasjon på sofaen skal den nå byttes ut, og inn kommer denne...


... dype, store og deilige mr.big toseteren. Passer perfekt til en TV-stue. Sovesofaen er ikke stor, ikke så veldig god og.. vell.. ikke så veldig spesiell, fin eller "oss". Too small and simple. Men nå skal vi få denne deilige dype sofaen vi bare kan krype opp i når vi bare vil slappe av og kose oss. Krype under ett stor quilt og bare gjemme oss for resten av verden. Og denne har plass til ikke bare en, som sovesofaen i dag har, men iallefall 2-3. Gleder oss !

Og så gardinene vi fikk hengt opp for noen måneder siden. De er liksom litt for... pjuskete. Så jeg skal rett og slett sy nye tyngre gardiner som henger penere og som passer til stilen. 


Gardinene skal jeg sy av grå møbelfløyel. Fargen vises nok best på bildet til nederst. Jeg tror det blir veldig bra - og enda mer passende til den nye sofaen som er i fargen antracit. 


Det blir nok slikt som på dette bilder - samme oppheng og bare litt mørkere enn stoffet vi skal bruke hos oss. Perfekt ! 

Ellers så ruller altså påskedagene litt for fort av gårde her hjemme - og i dag fikk vi handlet litt på butikkene og Hilde (t.v nedenfor) dro en tur i alpinanlegget vi har her i Tromsø for å komme seg litt ut. Djis - når ble ungene så store at de bare kunne dra alene i alpinanlegget, på kino, handletur osv. ?
Ingen kommentarer:

by mlekoshi