Tilbake fra Oslo

søndag 11. juni 2017På natt til fredag kom vi alle fire hjem fra Oslo. Jeg har vært på jobbreise tirsdag-torsdag og lært masse om mobbing - spennende og vanskelig. De andre har vært på tur sammen med meg for å komme seg litt bort. Så de ble altså med meg på jobbtur. Planen var at de skulle slappe av og kose seg. Vi har jo hatt en forferdelig vær-vår her oppe - og vi tenkte at vi skulle reise til godt vær og sommer. Selvfølgelig ble det slik at vi fikk kanonvær her samme dag som vi dro - og tidenes regn i Oslo. Men de fikk til tross for været slappet litt av og tross alt kommet seg litt bort fra hverdag og sykdom. 


Det ble selvsagt store mengde is og pizza der nede - det var jo tross alt ferie !


Første dagen vi var der dro de tre andre til Tusenfryd. Været var da begynt å bli dårlig så de slapp iallefall å stå i kø der inne. Og gjett om de koset seg ! Masse gøy - og så fikk de tatt favorittkarusellene flere ganger på rad. Og hva gjør ikke storesøster for lillebror ? Hehe. Vell - etterhvert ble det så mye regn at de alle sammen var gjennomvåte - til og med gjennom ponchoene - så da måtte de vende hjem igjen etter bare 2-3 timer inne på Tusenfryd. 


Etter så ble denne unge frøkenen en skikkelig Starbucks-junkie - hehe. Tror lett hun svidde av.. større summer på Starbucks i løpet av to-tre dager.Men nå er vi altså tilbake igjen. I går brukte vi hele dagen på fotballturnering med laget til August - og nå er vi vell egentlig ganske slitne. Vi holder for fult på med malingen av huset. Satser på å ha det på plass for ferien. Ja, og at vi i løpet av morgendagen har ferien på plass. Kremt. Ingen kommentarer:

by mlekoshi