Annen kløe..

søndag 27. august 2017

Etter feriekløe-innlegget kommer det nå et innlegg om annen kløe. Neida. Joda. Jeg er litt stille nå om dagen av litt andre grunner enn at vi bare har det for travelt for tiden: Jeg sliter voldsomt med allergien. Kløe, behandling og søvnproblemer. Litt på felgen kan man vell si. Håper det blir bedre snart, før jeg går på en smell. Hater disse periodene. Jeg hater denne allergien. Virkelig.

Siden jeg er litt på felgen så kan jeg bare fortelle at Frank er superflink og maler huset som bare det - jeg gleder meg til å vise dere ! Og siden jeg ikke har tatt så mange bilder eller gjort annen enn å sylte her i kontorstolen hele helgen så tenkte jeg at jeg skulle dele ett par fine bilder med dere - jeg har jo ikke vist dere det nye service, bestikket og fin-service vi har samlet på det siste året.


Her er det tatt bilder fra familiebursdagen til August for ett par helger siden. Han skulle egentlig ha barnebursdag denne helgen, men nå blir det heller neste helg. Servicet heter "Raw" og det er fra Aida. Vi har ganske mye forskjellig i dette serviset nå.- og det passet ganske bra til vår stil som er litt røff. Vi digger videre det nydelige nye bestikket vårt: Maling fra Hardangerbestikk. Dynamiske kurver som Arne Jacobsen Grand Prix stol. Godt grep og nydelig å se på. Ja, og de nye serviettringene er også fra Hardangerbestikk. Passer til det aller meste.


Og bare et lite (og ikke så bra) bilder av finserviset vi samler på. Servicet er av benporselen og har et nydelig nesten usynlig mønster. Nå fikk jeg jo ikke noen bra bilder av dette - men kaffekoppen er grunnen til at det ble akkurat dette serviset. 

Nå skal jeg gå i dusjen og så legge meg. Jeg skal putte i meg x antall antihistaminer og krysse fingrene for en mest mulig kløfri natt med mye søvn. Baksiden er at det er vanskelig å fungere på jobb når man blir så trøtt som jeg blir av antihistaminer. Herlig. La det gå over snart..
by mlekoshi