Feriekløe.

torsdag 24. august 2017
Jeg plages så inni hampen med allergien for tiden og det gir litt søvnløse netter - typisk høst. Da klør det litt ekstra i reiselysten. Det ironiske, som jeg har skrevet flere ganger før her, er at jeg ikke er glad i å reise. Selv reisen altså. Jeg elsker derimot å oppleve nye ting, nye plasser - masse opplevelser. Så flyredd allergi-plaget Nordlending søker nye opplevelser langt borte og fri fra hverdagen som ruller videre ellers. Så da leser jeg meg gjerne bort i drømmereiser, reisebøker og planlegger ferier. Vi skulle egentlig til USA i år - det blir heller neste år eller året etter. Vi ønsker oss drømmereisen - og da må vi først spare.

Og når høsten står på ute - så er det godt med en kopp varm sitron-te i Groth-Disney-koppen min fra årets ferie.


Hva er mitt videre mål med feriene og for å få gleden av de etterpå ? Jo: masse bilder og fotobøker. Ungene mine elsker å se på bilder og filmer. Jeg har tidligere skrevet hvordan jeg har dokumentert året vårt i en skikkelig heavy fotobok - med film ! Men jeg var misfornøyd med kvaliteten til albumet som selskapet i utlandet forsøkte å printe to ganger - men NÅ venter jeg på ny bok fra Norge.  Jeg gleder meg til å vise dere dette.

Men hva mer da ? Jeg har jo tidligere skrevet at jeg drev med scrapbooking, men at jeg ikke hadde tid. Så drev jeg med project life, men fikk ikke tid til å fullføre noe. NÅ er det altså digital project life som fungerer for meg. Mobil-app og på iMac`en. Jeg skal dele min fremgangsmåte etterhvert når jeg har funnet den perfekte måten å gjøre dette på.

Jeg prøvde å lage en liste over fotobøkerne som jeg skal lage fremover siden jeg har hatt så lang tid tørke nå, og listen ble jo.. imponerende:

Årene 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004.
Og egne bøker til barna: Hilde babybok og August babybok. Videre: Hilde 1-3 år, Hilde 4-6 år, Hilde 7-9 år, August 1-3 år og August 4-6 år.

Jeg ønsker imidlertid å kunne filme enda bedre filmer - det viser seg at ungene mine elsker å se på filmer av opplevelsene også. Så ønsket er nå et bedre videokamera. Der. Nå har jeg sagt det. Jeg kan jo liksågreit flytte inn på kontoret mitt akkurat nå hvis jeg skal bli ferdig med dette + å sette meg mer inn i hvordan jeg skal redigere bilder. Hm,

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, super blogg 👍, hvor har du bestil album fra i Norge?

Elise sa...

Heihei! Tusen takk :) Jeg la nettopp ut nytt innlegg med informasjon om dette: Cewe fotobok :)

by mlekoshi