Første skoledag

tirsdag 22. august 2017Tenk - i dag har vi en tredjeklassing og en åttendeklassing i hus. Hvor ble tiden av ? Det var jo nettopp at August var baby og Hilde startet i første klasse jo... Men i alle fall: I dag startet gullene våre på barne- og på ungdomsskolen. Nyklippet, nye skoleklær og nye sekker. Klar for nye utfordringer. Vi som foreldre står klar til å hjelpe de gjennom de stundene der alt ikke er så enkelt på skolen. Tilpassinger til å skulle få karakterer, skolemiljø, lesning og regning. Vi skal på ingen måte bære de gjennom skoledagene på gullstol, men vi kommer (som vi har gjort hvert år) til å følge de tett opp. Men samtidig skal de ha både fritid og gøy. Ungene våre er vell over gjennomsnittet glad i å være i sitt eget selskap hjemme her, så vi har ofte mye besøk her. Og det er gøy - vi ønsker å ha et åpent hus som alle føler de kan komme til når som helst. Av og til laget vi middag til mange - og det gjør vi mer enn gjerne. Vi gleder oss til enda et sosialt skoleår !Sjekk på den store guttene som (endelig !!) har mistet masse tenner de siste ukene - og er veldig fornøyd med akkurat det.


Og hun her da - som vi dag leverte på ungdomsskolen. I alle dager liksom. Det blir nok både tøft og artig det neste året, og jeg tror hun kommer til å vokse fort fremover nå. Jeg veksler jo å få høre at jeg er verdens kuleste mamma, verdens beste mamma og den verste mammaen som eksisterer på denne jorden. Det er vell akkurat slik det bruker å være ? At hun nå er høyere enn meg og ganske så reflektert understreker for meg hver dag at ungene våre har blitt store det siste året. Jeg gleder meg til tiden fremover.


2 kommentarer:

Lynetmor sa...

Ja, er det ikke rart at disse ungene bare vokser og vokser, og blir eldre, mens vi liksom ikke blir eldre he, he. Ha en fin onsdag :-)

Elise sa...

Nei, vi blir helt klart ikke eldre ! Stoppet heeelt opp, helt til vi ser et bilde av oss selv for ti år siden :P Ha en fin dag du også :)

by mlekoshi