Bursdagfest !

søndag 3. september 2017


I dag har vi endelig fått feiret denne unge mannen ! Det er ikke like enkelt å få feiret bursdagen innen rimelig tid når bursdagen faller i ferien og det er hektisk med skolestart. Normalt feirer vi innen to uker etter bursdagen, men denne gangen ble det tre uker etter. Men nå er det en fornøyd gutt som ligger å sover i sengen. Det ble en lang feiring, som han selv hadde planlagt og fikk akkurat slik han ville.


Teamet ? Vell.. Ikke noe annet enn en ballongbursdag (med fargene gull, sølv og sort) og iskrembar. Bestemt 100 % av bursdagsbarnet selv. Sådetså !


Iskjeksene har laget vi i går kveld (kommer en lite how-to etterhvert). Og det ble altså en iskrembar med forskjellige strøssel og annen topping. STOR suksess blant ungene. Og når bursdagsbarnet bare liker en helt konkret dronning-langpannekake så blir det slik da. Er vell den eneste kaken han spiser. Bordet er pyntet av gullet selv - til punkt å prikke. 


Min reflekterte og undrende (og veldig rolige) gutt. Han hadde det kjempebra med guttene sine i dag. Hehe - Hilde var litt skeptisk til å holde fyrverkerikaken ja - men denne er alltid en suksess. Pakker fra guttene - alle like gledelig - og aller mest: De kule kortene fra guttene.


Så: Iskremtid. Hver og en fikk komme i iskrembaren og velge akkurat hva de ville ha.. og i så mange runder der ønsket. Jeg tror rekorden var på over 10 kuler...


SÅ: Film før litt leketid ute. Tre timer gikk fort, så det var flere som ble igjen noen timer. Dermed: Sliten og lykkelig gutt.


Takk for en fin feiring. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi