13 år (!)

søndag 15. oktober 2017I morgen, mandag, fyller denne nydelige jenta vår hele 13 år. Tenk - 13 år !

Du er nydelige på utsiden, og ikke minst: På innsiden. 
Du har alltid vært bestemt - og det er du enda. Men du har et hjerte av gull, pakket inn i en tenårings-kropp med et skikkelig tenårings-hode. 


Du har alltid vært full av energi og aktiv - helt siden du startet på svømming i barnehagen - og så fotball og ski på starten av barneskolen. 


For et par uker siden tok du kajakk-våtlappen til mammaen sin store forferdelse. Du er ofte mer under vann enn over vann - og har uten tvil bedre kondis enn mammaen din. 


Du ha omtanke for alle rundt deg (selv om tenårings-hjernen ofte tar over) og er stortsett kjempeflink med lillebror som du har mye ansvar for her hjemme. 
Vi elsker å reise med deg - du er supernyskjerrig på resten av verden og alle opplevelsen. En svamp for kunnskap - og har ofte mange vanskelige spørsmål på lur. Hilde in black 

Du er en vinner - men er nok aller mest opptatt av at alle skal ha det bra og at alt rundt seg skal være positivt. Du liker ikke negativitet - og hater ekskludering og baksnakking. 

Hilde på avslutningen på barneskolen. 

Hilde trener med guttene.


Det du liker aller mest er å bare slappe av med familien din. Vi må av og til kaste deg ut døra for å få deg til å være sosial. Når du er sosial gir du veldig mye av deg selv, og det kan være slitsomt. Men du er glad i vennene dine. 

Du er klumsete som få - jeg kjenner iallfall ingen som har flere blåflekker enn du har - til enhver tid. Vi har klippekort på behandling, legetilsyn og røntgen. Du har nemlig vokst fort nå - og det er kanskje ikke så enkelt å bli vant til at du allerede er høyere enn mammaen din. Du er kul - og vi er uendelig glad i deg, tenåringen vår !

by mlekoshi