3 dager ute av normal drift..

mandag 20. november 2017I forrige uke så vred jeg kneet litt uforsiktig da jeg gikk ut av bilen, men tenkte ikke mer over det. Samme dag begynte det å verke litt i kneet, men jeg var travelt opptatt med konferanse på jobben. Hvis vi spoler et par dager frem så dro jeg foten etter meg da det var helt umulig å gå på den eller i det hele tatt rette den ut. Helga var jævlig og nettene aller verst. Så nå har jeg ikke sovet noe nevneverdig godt på noen netter - og konkluderte med at legebesøk var et must. Det begynte jo, i tillegg til å gjøre vondt i kneet, å gjøre vondt andre plasser også på grunn av den mildt sagt kjipe gangen. Og trapper ? Ikke mulig. 

Konklusjonen hos legen er inntil videre at jeg har forstrukket  en scene/muskel øverst i leggen og under kneet og at det må ha blitt betennelse der. Så nå er jeg tre dager stasjonert her hjemme - og koser meg med betennelsesdempende. Tipper magen er glad for det ja. Men jeg krysser masse fingrene for at dette funker og at jeg er back in business på jobb på fredagen. Vi har ikke tid til sykdom. Men det betyr at jeg sitter stasjonær her, og kan dele litt med dere - i morgen that is. Nu: legge meg og håper at når jeg våkner i morgen tidlig så har jeg hatt en god natt søvn OG at foten er i godt humør.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi