En liten preview

søndag 28. januar 2018


I helgen har vi hatt koselig familiebesøk fra Bodø, så jeg har ikke fått sydd særlig mer på putene for i ettermiddag/kveld. Men jeg er bare halvferdig, så skikkelig bilder kommer når jeg har bra lys til å ta bilder - og er ferdig med de siste putene. Men her er iallfall en liten preview i dårlig lys. Men da får dere iaf. en liten anelse av hva som kommer.

Jeg legger ned mye tid i hver eneste pute. Alt fra valg av materialer, vask, planlegging, tegning og detaljsømmen mv. Siden dette er håndarbeid er hver eneste pute unik, og det lages ikke mange av hver type. Putene er 50x50 cm. I hver pute er det en innepute av kvalitetsdun fra «Norsk dun». Putene er derfor tunge og holdbare. Du kan få kjøpt putetrekk uten innerpute til litt billigere enn med innerpute. Husk da at de fleste innerputer som selges i butikk i dag er 45x45 cm, og ikke alle 50x50cm innerpute er akkurat 50x50cm. 

Jeg vil legge ut puter til salgs fortløpende her på denne siden. I første omgang kommer det tre puter i samme mønster i fargene lys grå, grå, mørk grå og sort. 
2 kommentarer:

June sa...

Ser utrolig fine ut! :)

Elise sa...

Tusen takk kjære du :) Må si at de er finere IRL da, men det skal jeg prøve å fange på bilder når det er dagslys inne. Den ene ser jo nesten lilla ut på bildet over her, men de to på bildet er altså lys grå og grå.

by mlekoshi