Hva tenker jeg på i dag ? Jeg føler hele tiden at jeg sitter å brenner inne med så mye jeg vil si. Men så kommer kvelden og jeg har endelig tid til å sette med ned her foran iMacen så er energien på minussiden. Preget etter dagens aktiviteter både privat og på jobb. Jeg jobber med tunge skolemiljøsaker - det tar på. Virkelig utlader meg - det er vanskelige å finne løsninger og vanskelig å stå i sakene. Jeg er jurist, mend et er så mye pedagogikk, psykologi, ledelse mv. i disse sakene at de er veldig komplekse. Vi snakker med barn, og ofte små barn, som har det tøft. Og ja, det tar på å ta "inn" så mye i flere saker. Det er sikkert en vanesak som går seg til over år, men man kan ikke la være å la seg frustrere eller berøre. Vell, i dag er en sånn dag. Og mer kan man jo ikke si. Når jeg kommer hjem så er jeg litt tom, men da starter jo jobben hjemme. I dag kjenner jeg litt for mye på alt dette. Kjærligheten for det som er viktig for oss, ønsket om endringer og når du er sliten at det gjør vondt i kroppen. Da er det godt å bare ta seg en tur ut i lunsjen - vandre litt rundt og se byen med en varm kopp kaffe. Litt pause.


Nå har vi fått hentet den nye sengen til Hilde som hun fikk i julegave - nå gjenstår det bare maling oh gipsplater til rommet hennes så er det helt klart for oppussing. Vi gleder oss alle sammen. For nå står det møbler overalt.


Etter treninger i dag så sier jeg bare godt natt. Jeg skal legge meg nå og bare ligge å surfe på drømmeferien vår: Les her om vår livbøye. God natt.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi