Yes - da går vi straks i gang med Hilde sitt rom.

tirsdag 2. januar 2018

Jeg har forsøkt å tegne hvordan rommet blir, men det blir jo selvsagt ikke akkurat slik som på bildene. Møblene er helt ulike og fargene ulike. Men det viser iallfall hvordan løsningen blir på rommet hennes. 


I dag skal vi dra å hente den nye sengen hun fikk i julegave - og den er 120 cm bred. Det hun også fikk i gave var ny deilige dun dobbeltdyne og nye puter. Vi skal lage en helt egen sengegavl - som ikke er noe slik som den på illustrasjonen over her. Det eneste som egentlig blir slik det har vært på rommet er gulvet.


Vegger og tak skal bli til gipsvegger og males. Taket skal males i en fin gråfarge og vi skal dra gråfargen 15-20 cm ned på de andre veggene som er sorte.


Klesskapet har hun allerede - men det skal flyttes til der hun har sengen sin i dag. Sovestolen hun har her inne skal bort - og inn skal en stor eikebenkeplate som vi skal behandle sort. Inn skal også nye stoler, sminkespeil, gulvmatte osv. String-hyllen hun har i dag beholdes, men den skal tømmes for en del ting. 


Inntil videre står diverse av tingene hennes plassert på vårt soverom som er det største rommet nede - og i dag kommer også en seng som skal stå her. Jippi ! Det betyr at vi kommer til å gå i gang med dette allerede denne uken. Vi skal bare få hentet gipsplater mv.
by mlekoshi