Siste del av ferien - Bodø og Harstad

torsdag 9. august 2018


Her kommer årets siste ferie-post (og den har noen mobil-bilder også. Beklager det!) Da vi kom hjem til Norge og Bodø var vi i Bodø by i en dag - og da var det varmerekord i Bodø. Vi kom altså hjem til kaldere temperaturer enn vi var vant til fra USA, men likevel varmt. Så dro vi videre til hytta. Her fikk Hilde og Frank jogget litt. Frank er i gang med treningen og Hilde skulle springe seg opp mot fotballstarten igjen (og oppdaget at det ikke var så lurt å gå hardt ut på første tur...).Vi fikk også jobbet litt - satt opp lyktestolper opp innkjørselen til hytten - det blir bra når det nå har begynt å bli mørkt ute.


Vi fikk også renset og behandlet plattingen vi bygde i fjor og året før. Blir bra !


Og så fikk vi fisket ! Vi fikk denne gangen ikke mye fisk - men vi fikk vært en del på havet.Ja, og så fikk ungene fisket krabber fra kaia. Det var mest for gøy - for de ble sluppet ut etterpå.


Hehe - ungene gikk en tur på batteriet/kanonene fra 2. verdenskrig sammen med besteforeldrene mens vi voksne pakket ferdig til vi skulle kjøre videre til Harstad. Jeg ga tenåringen beskjed om å ta litt bilder mens hun var der, og dette var en av dem hun kom tilbake med. Elsker humoren hennes !

Jepp - det ble bading i år også ! Her er Hilde med søskenbarnet sitt - de har en vedvarende kamp (hvert år) om å kaste hverandre uti vannet. Disse to er skjønne - tenk at det er bare tre måneder mellom dem. Bor et stykke fra hverandre, men samtidig vokst opp sammen.


Etter noen dager i Bodø dro vi videre til Harstad. Her fikk ungene besøkt badelandet og Frank hjalp pappa og skifte noen vindu på huset før vi kjørte videre til Tromsø med besteforeldrene.

Tilbake i Tromsø opplevde vi et fantastisk vær i hele den siste helgen (+ noen dager etter at vi hadde startet på jobb igjen) og fikk virkelig nytt noen gode nordnorske sommerdager før været ble typisk Tromsø-vær igjen.


Nå er vi straks ferdig med andre jobbuke her i Tromsø - og Hilde har nå passet August i to uker mens vi har vært på jobb. Ungenes farmor og farfar kom til Tromsø i går og i morgen fyller August hele 9 år ! Spennende.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi