Enda en bestilling !

søndag 27. januar 2019

Hva kan man si ? Dagene går fort. Jeg har betennelse i bindeleddene på venstre ribbenside, så ting går litt roligere. Jeg har derfor vært sykemelding 20 % i forrige uke og skal være det den kommende uken også. Det betyr at jeg drar hjem litt tidligere fra jobb, men om det hjelper ? Tja. Det er like mye som må gjøres og det betyr bare at helge har vært veldig rolig.

I dag har jeg endelig kommet i gang med en genser August har bestilt og designet selv. Denne gangen var han med når den ble laget :) Det er jo et morsom minne, så jeg tok bilder underveis. 


August valgte selv hva han ville ha på genseren og fargen på genseren. Og han syns det var superspennende å sitte å se på at den ble kuttet ut akkurat slik han ville ha den.


Det morsomste med alt sammen var vist å weede vinylen etterpå (fjerne overskudds-vinylen som ikke skal brukes). 


August valgte denne gangen rød french terry til genseren - det er samme genser som jeg har lagt ut her tidligere


Som du kanskje ser på bildet er dette ikke helt vanlig vinyl - den er i to lag med hvit nederst og sort øverst. Vinylen er Chemica sin DuoFlex vinyl som du finner her. Veldig stilig effekt !


Etter litt søm så fikk August genseren levert - og har vist store planer om å ha den på seg på skolen i morgen. 


Han har nok et favorittmønster i denne genseren - og den er veldig lett å sy. Jeg har modifisert den litt slik at den passer han perfekt ! Han er en størrelse 134 med litt lengre kropp og armer. Slik er det når man først vokser i høyden før man så vokser i bredden. 


Og den andre genseren jeg sydde sist jeg hadde sy-snappen ("Visygale") er denne som han også har brukt mye. Den hadde jeg ikke forlenget ut fra mønsteret og han passer den akkurat nå men ikke så lenge til. Jeg hører rykter om at han har klar en bestilling på iallfall to gensre til. Vi måtte fortelle han i kveld at han får lov til å kjøpe klær også. Mamma trenger ikke å sy alle, selv om det bare er koselig. Men det er da altså slik at han liker dem veldig godt, så da så. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi