Skatten vår

onsdag 9. januar 2019


Se på skatten min som har blitt så stor ! Nesten 5 cm høyere enn mammaen sin. Smart, snill, kjapp og aktiv. Og hun smiler med HELE ansiktet sitt - hun her bærer alle følelsene utpå. Og vi digger henne for det. Og hun skal konfirmeres om få måneder. Sykt ! 

I helga skal vi faktisk kjøre til Bodø for at Hilde skal på den første prøverunden av bunaden hennes. Hun skal ha blå nordlandsbunad - og det er ikke lenge til den skal være klar. Tenk! Jeg skal få tatt litt bilder av prøvingen, og vi er alle spent på hvordan det blir første gang hun tar den på seg. Dette med å velge bunad, hvor den skal lages, hvilke sko hun vil ha, hvilket sølv hun skal velge osv. har vært en lang prosess for henne. Vi startet allerede for snart tre år siden når vi hadde første besøket for å se på de ulike drakten og bunadene hun kunne velge mellom. Så har det endt opp med bunaden hun vil ha - og som hun derfor vil sette enda mer pris på av denne grunn. 


Gjennom litt tid nå har hun fått sølv som hører til bunaden - og jeg gleder meg til å se henne med sølvet på seg. Hun brukte laaang tid på velge hvilket sølv hun skulle ha til bunaden, og jeg gleder meg til å vise dere hvor fin hun er med sølvet sitt. Jeg skal skrive mer om bunaden, valget og sølvet når hun har prøvd bunaden i helga.Og dere som er interessert i søm: Neste helg skal jeg ha sysnappen ("Visygale" på snapchat - Snapchatgruppen til facebook-gruppen "Vi sygale") igjen. Så da er det bare å følge med. Hvis det er noe dere vil at jeg skal dele så skrik ut ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi