Usminka og brutalt

mandag 14. januar 2019

Hei dere !  I helga har vi vært i Bodø slik at Hilde ble målt og fikk prøve den nye bunaden sin. Det var jo som kjent stor storm her i Nord-Norge så det var ikke akkurat enkelt å få gjennomført den turen der – men vi tok det rolig og i etapper. Vi er slitne, men fikk gjennomført det vi skulle gjennomføre + litt til.


Allergien min slo imidlertid krøll på seg midt i det hele – været, hotell, kjøring mv. gjorde at det ble ganske ille. Enda verre er at jeg hadde glemt en del kremmer og medisiner i Tromsø som jeg først i går kveld når vi kom hjem fikk brukt. Nå sitter jeg altså her, trøtt som en dupp på grunn av antihistaminene, og vurderer en gang til om jeg faktisk skal dele det jeg deler nå. Det er jo på en måte personlig, men samtidig er det så veldig mange som sliter med allergier i dag. Min hud er vanskelig, og de finner ikke ut av den. Det hjelper ikke med alle de andre allergiene som kommer på toppen heller. Men det går som regel greit. Jeg tenkte jeg skulle dele den kjipe usminka sannheten som bare er min – så skjønner dere hva jeg mener at nå er allergien ille og at jeg plages i perioder. Kanskje det hjelper andre ? Kanskje ikke – men here goes:Og her fikk dere ikke bare allergien gitt – også det veldig slitne trynet etter at vi sto veldig tidlig opp og etter ni timer kjøring og en time måking av snø – og usminka med håret i alle retninger. Herlig kombinasjon av mindre greatness. Men slik det er.Ingen kommentarer:

by mlekoshi