Ny økt - og gangsperre

onsdag 27. mars 2019


Dette her var meg på jobb i lunsjen i dag - smal i blikket og så gjorde det vondt å bevege armene når jeg skrev på tastaturet. I går hadde jeg min andre økt på romaskinen. Jeg er jo enda litt i teste-fasen i forhold til hvordan jeg skal angripe dette best mulig. Jeg regner med at vi alle er det når vi starter på en ny type trening ?

Men selv om det bare var andre treningsøkten på maskinen så har det skjedd masse. Mest oppi hodet - og litt mer kroppen. Etter forrige gang kjente jeg hvor tungt det var, men også at jeg hadde mer og gi. Målet er jo å trene 3-4 ganger i uken. Og for en gangs skyld så tenker jeg at det faktisk er overkommelig. For det å trene på romaskinen er beintungt, men samtidig så er det så utrolig greit for du sitter jo der på maskinen fremfor å løpe på tredemølla eller ute. For samtidig som det er lavterskel og du faktisk sitter mens du trener så ble jeg enda mer sliten enn jeg bruker når jeg løper. Jeg greide faktisk, etter å ha justert hodet mitt litt, å ta meg enda mer ut på romaskinen. Jeg fokuserte mye på riktig teknikk, og det ble veldig bra !

Jeg kjørte samme programmet som sist, bare litt mer utvidet:

10 minutter rolig til moderat roing som oppvarming.

6 intervalldrag med maks intensitet - 4 x 200 meter hver, 1 x 250 meter og 1 x 300 meter

6 minutter moderat roing på slutten.

Konklusjonen er at det går fremover. Du kan bli skikkelig skikkelig sliten på romaskin ! Jeg greide nesten ikke å få nok oksygen der på siste draget. Men det blir nok bedre etter hvert. Jeg er støl i dag, spesielt i armene og ryggen. Det er sånn godt-vondt der det klør i musklene. Og noe av det beste: Jeg hadde en helt fantastisk natt etterpå hvor jeg sov som en stein.

Nå gleder jeg meg til å komme i gang med pulsklokke, få spikret et treningsprogram, treningsmusikk og så dele progresjonen med dere etter hvert.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi