Tromsøs tak

lørdag 9. mars 2019


Ungene har vinterferie i denne uken - så vi voksne tok oss fri på torsdag og fredag. Det trengte vi. De siste årene har vi dratt bort i vinterferien. I år er vi bare hjemme å slapper av. Men vi måtte jo gjøre NOE - så vi dro en tur på Tromsø sitt tak: Fjellheisen.


August har faktisk aldri vært på fjellheisen og var skikkelig spent da vi dro hit. Vi voksne og Hilde har vært her flere ganger. Så det var på tide at Tromsø-gutten vår også fikk besøkt fjellheisen.


Hilde har sånn passe høydeskrekk så hun var litt smånervøs, men det gikk greit etterhvert. Og i går var det jo strålende sol, selv om det var litt kaldt. Så vi fikk vandret litt rundt og koset oss før vi dro ned igjen. Du velger jo selv hvor lenge du blir, så her er det fint å ta seg en kopp kaffe til utsikten.Nå skal vi nyte de to siste dagene av vinterferien. Jeg holder på med en del konfirmasjonsforberedelser som tar såååå lang tid at ja.. Og så har jeg en genser og en topp på symaskinen som jeg skulle hatt ferdig. Kommer tilbake med det. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi