Trudy Turtleneck

søndag 3. mars 2019


For flere uker siden sydde jeg en poloskjorte til fjortisen min. Det hadde hun nemlig ønsket seg en stund. I deilig litt tykkere vinterjersey. Det er jo ikke det mest spennende plagget å sy - men likevel veldig tilfredstillende. Det er noe med det - hvis jeg enda hadde hatt små barn hadde jeg sydd masse fargerike spennende klær i morsomme passformer. Jeg ser hver dag på nydelige små plagg som kjoler og tunikaer som sys og tenker "det hadde vært gøy å sy!". Men så har jeg ikke små barn da - eller.. August er jo enda "bare" ni år. Men det er ikke mye søte og altfor festlige plagg på ønskelisten. 

Så når fjortisen leverer en bestilling på en høyhalset tight genser så blir jeg glad inni meg. Tenk: En fjortis i merke-mekka som faktisk virkelig vil at mammaen skal sy henne klær. Og hun har levert ønsker etter dette også, først og fremst denne i flere farger. Så den falt altså i smak. Glede, glede ! 

Derfor tenkte jeg skulle dele mønsteret på denne med dere - og så skal jeg få tatt litt bilder når jeg syr den nesten slik at jeg får laget en tutorial som kan hjelpe deg underveis. 


Når jeg tok disse bildene hadde hun allerede hatt genseren i flere uker, og jeg hadde glemte å ta bilder av den. Jeg kom derfor hjem fra jobb og kom på at det var det jeg skulle gjøre. Hun gikk heldigvis med på dette - men som du ser på bildet er dette en sliten tenåring som var småsyk og hadde hodepine. 

Men oppskriften er altså Trudy Turteleneck fra Wardrobe by meby mlekoshi