Glad påske !

fredag 19. april 2019

Hei dere. Nå tenker dere sikkert at jeg har tatt meg en laaang påskeferie fra bloggen. Men neida ! Jeg har vært/er syk. Og påskeferien, ja den ble ikke helt som planlagt. 
Nr. 1 og nr. 2 klar for en tur i bakken.
Planen var å først dra til Levi, så avslapping hjemme med skiturer i skogen med grilling slik vi bruker. Til tross for sykdom så ble det en kort Levi-tur forrige helg - og det endte opp hjemme på røntgen her på UNN i Tromsø. Jeg fikk klemskade på høyre hånd i skiheisen i Levi. Så det ble tidlig retur til Tromsø. Og for å være sikker på at resten av påsken skulle være spikret så pådro jeg meg en herlig kink i nakken natten etter at vi kom hjem. Vell - røntgen viste ikke brudd - heldigvis - så det er forstuet hånd med klemskader. Det går opp og ned og gjør himla vondt innimellom. Men så lenge jeg vet at det ikke er brudd og at det går fint å bruke den selv om det gjør vondt så er jeg litt mer mobil. Kinken ga seg etter 3 døgn, så nå går det så mye bedre. 
Det som ikke går bedre er jo treningen. I dag er det en uke siden sist jeg satt på romaskinen. Jeg vurderer om jeg skal prøve en rolig økt i morgen kveld hvis armen er litt bedre enn dette. Prøve å bite tennene litt sammen og bare kjøre en kort økt. 
Men siden det da er hjemme-påske for flokken så har vi fått gjort litt hjemme - i tillegg til å slappe av.
Minstemann har fått konfirmasjons-klippen på plass. Det er nå bare tre uker til konfirmasjonen... IIIK !Og i dag har jeg faktisk prøvd meg på litt søm igjen. Ikke den lureste ideen - foreløpig gir denne kjolen meg en real kamp.

Men det vi har surret mest med mellom avslappingen er denne garasjen vår da.


Og her er det kaos nå som alle hyllene er revet bort, og vi har måtte lagre litt diverse søppel der inne. Så det er rydding på gang...


...slik at det som er i den morsomme pakken på bildet over kan komme opp på veggene.Så Frank har malet og malet det som tidligere var bod og skap på veggene i den nye hudfargen vår. 


Og i går og i dag har jeg stått for pekingen og delegeringen mens Frank har montert opp det nye oppbevarings-systemet i garasjen. Vi mangler fremdeles epoxy til gulvet, port, belysning og dør. Men snart skal dere få se hvor fint det blir her inne ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi