Sunday blues

søndag 21. april 2019


Sitter her jeg - usminket og i pysjbukse. Det verker inni meg etter å være full av energi - og med en fungerende hånd og kropp slik at jeg kan trene, sy og gjøre alt som man skal gjøre og vil gjøre. Men jeg forsøker å skynde meg sakte. Vi har store planer de neste tre ukene skjønner dere med besøk og konfirmasjon og annet hemmelig. Så dette passet jo mildt sagt dårlig. Men sånn er det bare - man får ta kortene man får utdelt tenker jeg. 


Dagen i dag har vi brukt til å forberede oss til konfirmasjonen og jobb med å hjelpe Hilde til å øke interessen og kunnskapen innenfor matlaging. Hun syntes dette til tider er kjedelig og uforståelig. Og vi som foreldre innser jo at vi skulle startet mye tidligere med å involvere henne på kjøkkenet. Hun har mat- og helse og standpunktkarakter i år så vi har henne med på ganske mye av det vi gjør for tiden. I dag baket vi to suksessterter til konfirmasjonen som vi har fryst ned. Så nå er altså disse to kakene klare til konfirmasjonen - så det er enda en ting jeg kan stryke fra listen over alt som skal gjøres. 


Og når hun først var i gang så fikset hun middagen også - og da hjemmelaget pasta. Herlig ! Så da var hun en lærdom rikere. Godt ble det også !

Jeg sitter å jobber med et innlegg om Coverstitch-maskinen min med dens tilbehør - så det kommer nok i morgen tenker jeg. Nyt den siste nå-kan-vi-være-sent-oppe-kvelden for denne gang. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi