Garasjen og August sitt rom

tirsdag 4. juni 2019

I neste uke så skal vi fortsette med garasjen - og så skal jeg vise dere bilder av den. Men nå er alt innvendig malt, både tak og vegger. Elfa-systemet er kommet opp på veggene. Takbelysningen er kommet opp. Det som mangler nå er benkeplaten som skal på plass + epoxymaling av gulvet. Ja, i tillegg til garasjeport og dør, men det kommer til høsten. Når vi har fått malt alt og ordnet benkeplaten SÅ er vi klare for å vise hele garasjen. Den må enda males utvendig, men det er ikke akkurat det mest kompliserte å få gjennomført. Så det er status på garasjen

Det vi også starter med (og da sikkert nå i helgen) er August sitt nye rom. Vi må først flytte inn på gjesterommet og tømme vårt rom. Så skal vi rive garderoben, gulvet og veggene. Taket tror jeg vi må finne på noe lurt med - men kort fortalt så blir dette et veldig kult rom ! 

August har veldig mye lego - expertlego og annen lego som trenger oppbevaring slik at det kan vises frem. Det er et kaldt rom så gulvet må være varmt. Og så må han ha masse benkeplass til seg og kompisene sine som kommer dit for å game. Og så må det selvsagt være kult ! 


Det vi skal ha på veggene er arbor sine multiplater som ser ut som betong. Det blir skikkelig kult ! 


På gulvet - siden rommet er så kaldt - skal vi bruke et spesielt gulvteppe. Det er fra Lano - og det er smartstrand. Det vis si at det er sterkt og mykt. Og det er veldig lett å rengjøre. Her kan du lese mer om dette. Og fargen er den mørkeste av gråfargen på bildet. Og den eneste grunnen til at jeg har gått med på det er at de andre tar ansvar for å støvsuge dette nøye 2 ganger i uken. 


Og til oppbevaring av lego mv. så skal vi selv plassbygge hyllene og male dem. Og så har vi en spennende plan for belysningen. 

Men dette var bare en liten smakebit - og denne gangen gleder jeg meg til å gå i gang. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi