Tilbake igjen

tirsdag 4. juni 2019

Ja, nå er det over en uke siden jeg skrev her inne sist. Jeg har brukt tiden på å få armen i ok-stand til at jeg i går startet i 100 % jobb igjen etter en del uker med delvis- og helt sykemelding. Det er greit å være tilbake selv om alt ikke er 100 % bra enda.

 Ja, og så har vi vært i Bodø i konfirmasjon i helga - til den herlige gutten på bildet. Alltid trivelig å være sammen med familier. Og i år har storfamilien hele tre søskenbarn som er konfirmanter. Så nå gjenstår bare en konfirmasjon til høsten. Så er det faktisk ikke konfirmasjon i familien før August skal konfirmeres. Og det er LEEEEENGE til - for han skal være liten for alltid.

Haha - han ga opp pensko etter en stund og iførte seg adidas`ene. Skjønner han godt !

Men NÅ er jeg klar ! Jeg har masse planer som har ligget på vent. Og på mange ulike tema. Det gledes 💗


Ingen kommentarer:

by mlekoshi