København !

mandag 29. juli 2019


Etter nesten en uke i Billund dro vi videre til København. Vi var nok ganske uheldig med hotellet vårt, men det skal hotellet selv få forsøke å ordne opp i uten at jeg legger ut deltaljer om det her enda.  Men vi koset oss i Køben - og en av dagene dro vi bare å loffet rundt og besøkte et av museene vi besøkte for noen år siden når August var mindre og som han ville besøke igjen: Krigsmuseet. Her er det veldig masse å se på og vi bruker lett noen timer her. Så det vil jeg lett anbefale andre å ta en tur innom hvis dere har interesserte små. 
Ellers så vandre vi bare rundt å handlet litt og tittet litt - og is ble det også en del av. Her er noen mobilbilder fra vandringen - jeg tar en del mobiler også og blander lett bildene når jeg lager fotobøker. Det er ikke alltid jeg rekker å ta opp kameraet. 
Her på strøget kjøper vi is hver gang vi er her. De lager kjeksen selv i butikken og isen er fantastisk !


Her ville frøken fjong gå inn, men syntes det var litt skunnmelt å stå å kø når hun likevel ikke skulle kjøpe noe. Men her derimot ! Her hadde hun planlagt innkjøp - hun elsker jo å holde på med sminken og kan en hel del så da hun kom hit så svidde hun av litt av beholdningen. Altså: Jeg kan sminke. Men det er vistnok en del gode merker ute i verden som vi ikke selger i Norge. Som vistnok skal være fantastisk. Jeg har ikke peiling, men glad det var hun iallefal !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi