Siste del av ferien

fredag 2. august 2019


Siste del av ferien var vi på hytta i Bodø før vi dro hjem og var hjemme nesten en uke før vi startet på jobb. Det var deilig å være hjemme på slutten av ferien gitt!


Men først var vi som sagt i Bodø på hytta og der har jo ungene et lite paradis der de er sammen med familien og surrer rundt helt fritt med krabbefanging, fiske, båt, lek, turer osv. 


Etter en uke her dro vi hjem – og hadde da heldigvis fått litt godvær på slutten av ferien. Jeg har ikke skrevet noe om det, men jeg har vært syk 2/3 av ferien i år. Skikkelig sånn forkjøla og hoster som en gal. Så det har jo vært en liten demper for min del. Men jeg blir ofte forkjøla når jeg har ferie. Eller, rettelse: Jeg blir ofte forkjøla. Punktum. Og det har jeg jo også skrevet om her inne mange ganger så jeg tenker ikke å klage over at jeg surret rundt med forkjølelse og hostet på familiens om jeg har holdt våken på hoteller, hytte osv. Men nå er jeg bedre – hurra !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi