Trudy again !

onsdag 14. august 2019

Jeg har flere ganger skrevet om "grunnmønstrene" jeg bruker når jeg syr til ungene her i huset. Mønstrene som de elsker og vil ha flere av. Hilde vil gjerne ha 20 Trudy turtleneck i skapet sitt - i ulike utforminger, stofftyper og farger. Så hennes ønske var to nye til skolestart - og det fikk jeg sydd ferdig i dag før hun reiser på klassetur i morgen tidlig. Og før sommeren så sydde jeg to nye til sommerferien. Jeg tenkte jeg skulle vise frem de fire siste av disse i ulike utforminger og stoffer. 


Denne brune sydde jeg i dag - den er sydd av viskosejersey - og var veldig deilig. Akkurat passe tykk og lett. 


Den eneste personlige tilpasningen jeg har gjort etter hennes ønske er at den er kortere i kroppen. Tenåringene liker vist det. Dette er altså utgaven med lange armer - og lav hals (ikke brett).


Dette er den andre utgaven jeg sydde i dag - i taupe puntostoff. Det er et litt kraftigere stoff - og hun ville ha den uten arm.


Også denne er tilpasset med kortere kropp - og ellers så har den også den lave halsen.


Gensrene jeg sydde i dag var jo mer høstfarger som passet veldig fint til henne - men før sommeren valgte hun litt andre farger:


Her har du toppen med kort arm - og lav hals. 


Den er sydd i pique-stoff og hun har brukt den kjempemasse !

Den siste jeg sydde før sommeren var samme form som jeg sydde i taupe i dag i punto - men denne var i fargen rust. Den har vært brukt så masse i sommer at den stortsett bare har hatt pauser når den har ligget i skittentøyet. 

Jeg ser ikke bort fra at det blir enda flere av denne - men når jeg teller over nå så har hun jo seks ulike . Så det blir ikke med det første, selv om det er et fint basisplagg.

Her kan du se de tidligere utgavene her og her hvor jeg også har lagt ut tutorial på hvordan den syes. 

Nå skal jeg gå i gang med en ønske-genser til August i hans favoritt-mønster. Kommer tilbake med bilder.Ingen kommentarer:

by mlekoshi