God jul !

søndag 29. desember 2019


Jeg håper dere alle nyter julen med deres nære og kjære. I disse tider er viktig å dyrke den gode følelsen ved høytider. Hva enn det er som gir deg den gode følelsen. En go-film, et spill osv. Det prøver jeg på. Jeg er ikke god på høytid jeg - og er en av de som kjenner ekstra på hele følelsesregisteret når vi sitter i sofaen time etter time. Været er så-dær ute, men jeg tror vi skal dra en tur på badeland for å få ut litt energi og kanskje det hjelper på den vonde ryggen samtidig ? Det hadde vært flott.

Men jeg håper iallefall alle dere har det fint - og koser dere sammen.


Nå begynner faktisk disse juleserømpene og bli noen år gamle - og vi er fremdeles like glade hver gang vi kan ta dem frem.


God jul dere - vi sees snart. Vi bruker litt av ferien på å ordne det nye kontoret mitt (studioet mitt....) og der skal det trylles masse fremover.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi