Godt nytt år!

søndag 12. januar 2020

Flere som har litt tungt for å komme i gang, og mer enn nok med å overlege de første ukene i fullt driv igjen? Flott. Det har vært en tøff start på året med to stormer på en uke, vannlekkasje i taket - og utenfor er det både mørkt og trist. Men vi ser fremover ! Om litt over en uke er solen tilbake, og jeg er desperat etter lys.

Håper alle har hatt en fin feiring av jul og nyttår. Jeg tenkte jeg skulle ta et lite tradisjonelt tilbakeblikk på 2019. Det var jo et begivenhetsrikt år - det vi både giftet oss og eldste ble konfirmert.


Januar

I januar begynte vi for alvor og skjønne at konfirmasjonen nærmet seg, og vi var på første prøving av bunaden i Bodø. Solen kom endelig tilbake, og det var mye søm og fotball på plakaten. 


Februar

I februar fikk jeg endelig tatt bilder av Hilde sitt rom som ble ferdig, og fremdeles mye søm og fotball. Og så fikk jeg deltatt på kaffe-kurs.


Mars

I mars tok jeg tak og fikk ro-maskinen i hus. Endelig kom jeg i gang med treningen ! Jeg var også på jobbreise og fikk startet på bakingen til konfirmasjonen. 


April

Så kom april og påskeferie. Vi fikk dratt til Bodø og hentet den ferdige bunaden til konfirmasjonen. Eldste var veldig fornøyd ! Det var også rekordtidlig seriestart på fotballen. Vi dro på påskeferie til Levi og sto på ski.... og der brakk jeg hånden. Det passet mildt sagt dårlig. Jeg hadde akkurat kommet i gang med treningen. Og like etter skulle vi både gifte oss og ha konfirmasjon i huset. 


Mai

Og mai kom fortere enn planlagt og litt på halvåtte siden jeg ikke kunne gjøre så altfor masse. Men gift ble vi ! 


Og konfirmert ble gullet vårt også. Det var så koselig ! Masse familie, hjelp og kos. En stor dag for oss alle. Tenk at babyen vår var blitt så stor.


Juni

I juni var vi i Bodø og feiret konfirmasjon der, vi fikk ordnet ferdig garasjen innvendig. Og så dro vi til Piteå på fotballturnering.


Juli

Etter Piteå dro vi videre til Harstad før vi så kjørte til Danmark hvor vi ferierte i Billund og i København. Etter dette dro vi videre til Bodø hvor vi var siste del av ferien før vi dro tilbake til Tromsø.


August

Og vell tilbake i Tromsø startet vi på prosjekt oppussing av trapp. Sinnssykt mye jobb - men resultatet var verd det. August fylte tosifret alder - og plutselig var begge ungene mine store. Snufs. Han dra på overnattingstur på fjellet med klassen og på turnering. 


Begge begynte på skolen (minste insisterte på at jeg skulle lage han genser med bæsj-vinyltrykk til skolestart...). Han feiret bursdag på badeland og vi testet den nye klatrehallen her i byen. OG så startet vi på neste prosjekt: platting rundt huset. 


September

I september kom høsten for fult. Litt tidlig i år - så plattingen ble bare nesten helt ferdig. Men vi fikk garasjeport på plass - og Hilde dro på treningsleir i Spania. Og jeg startet å jobbe på Stofflykke.


Oktober

I oktober fylte Hilde 15 år. Sidedøren på garasjen kom på plass, og vi kjøpe oss en liten el-bil. Vi startet nå på det som skulle bli August sitt nye soverom (vårt gamle, så vi måtte flytte inn på gjesterommet). Ellers så var det selvsagt mye fotball og så feiret vi Halloween. 


November

I november så jobbet vi videre med rommet til August før vi startet på gamle-rommet til August som nå skulle bli vårt nye soverom. Og så var det mye hverdag, lite søvn på grunn av oppussingen. Og litt søm. Og julebrustesting - og juleforberedelser som kjøttrullsøm.


Desember

Desember kom superfort i år. Vi fikk rampenissen på besøk for første gang... Rommet til August er nesten ferdig og vi gjorde oss klar til jul med baking og andre koselige ting.


Og så ble det litt søm da. Og mange julebord. Tre på en uke på meg. 


Og så feiret vi jule og nyttår - og hadde litt annen aktivitet i mellom.


OG sånn føltes 2019 - svoooop var året over. Håper på enda flere gode stunder og opplevelser i 2020 !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi