Stemme og energiløs

mandag 7. desember 2009

Det er jeg. Søvnunderskudd, delvis selvforskyldt, og laber form råder enda her. Men jula nærmer seg, og endelig begynner tanken å bli koselig. Nå er det ikke mange julegaver igjen før jula er i boks, så da skal jeg slappe av fremover.

Ellers så har jeg fått stoffene jeg trenger for å gjøre rommet til August ferdig, men jeg tviler på at jeg får der ferdig før juleferien, ved mindre jeg skulle få akutt mye energi.
Og er her et lite glimt av noen julegaver fra blurp.com. Så nå kan jeg faktisk anbefale blurp med hånden på hjertet og si at: Ja, de er mye bedre enn fotoknudsen.
Jeg skrev forrige gang at jeg skulle poste julegavetips fra norske butikker neste gang jeg skrev et innlegg, så her kommer noen små tips.
Du rekker enda å få i stand noen fotogaver før jul. I Norge er det Japan foto som er testvinner jevn over. De har nå tilbud på rammer til fotolerret. Jeg elsker fotolerreter, og syns det hadde vært utmerkede gaver til besteforeldre og andre som står familien nær. Ellers har de den populære cewe fotoboken og foto i akrylglass som er veldig fine gaver. Hvis du er ute etter foroutstyr, så har japanfoto inngått en avtale med bidrivals, så det kan jo være verd en titt innom.
Ellers så er det mange butikker som har adventskalendere og tilbud nå, og her kan det være penger å spare ! Gsport har egen nettbutikk som har daglige tilbud, krusedull har nå tilbud på bæreomslag, Lilleprinsen har adventskalender og adventstilbud, lotusbarn har knalltilbud i adventskalenderen sin nå, alveslottet har mye fin og nå har de en gaveguide også, bleiebarna og kenguruloftet har opphørssalg, bånsull i bergen sender til hele landet og har blant annet fine ulldyner til barn og de kjempefine wheelybugs, eddabedda har adventskalender, eller kanskje en ullkladd fra purnatur ?


Ta en titt innom såpebobla. Her har de kjempemasse deilige julegaver. En stor favoritt hos Hilde er disse badebombene for barn. De har masse fine gaver til både liten og stor... til og med en egen kategori for menn. En fornuftig gave er disse isbroddene. Jeg bærer August mye ute, og har triller han tur på glatt føre, så i år skal jeg kjøpe meg akkurat disse her når jeg bare husker det. Vidunderbarn har også disse varme lobbene og vottene som vi bruker masse masse til August. En butikk hvor du vil finne masse fine gaver er på tamo.no. Her har de fine drikkeflasker, matbokser, skrivesaker og til og med litt småfolk-klær på tilbud. Probat.no har mange orginale skjorter til både liten og stor.

Og en liten liste:

Hvis du virkelig er rådvill så er ta en tur innom bladkongen eller kjøp et gavekort :)

Og et tips om hvordan en kan pakke inn julegavene med en del av gaven. Miljøvennlig og kult ! Uansett så er miljøvennlige handleposer en veldig fin tilleggsgave som du kan slenge med. Og vi må ikke glemme gavene som vikelig har en mening: gavermedmening, givemefive, gaversomforandrerverden, SOS barnebyer, Redd barna, flykningehjelpen, Røde kors mm.
Jeg tenkte at jeg skulle skrive ned noen linker til norske butikker som selger barneklær i neste innlegg. Det er jo supert å få litt spesielle og fine klær i julegave.. også for de små.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Fulgte deg på den "gamle"dagboken, så det var hyggelig å finne deg igjen her. Har selv barn på samme alder som deg, så det er mye å kjenne seg igjen i. Synes du har så mye fint å vise fram:) Har en liten gutt født i juli, og jeg liker å sy. Derfor lurer jeg på hvor du har kjøpt dette fine bil-stoffet?

Elise sa...

Heihei ! så koselig da :) Ja jeg håper, og tror, at mange kjenner seg igjen i dagboka :P selv om unger er forskjellig, så er de samtig ganske like ;)
Har kjøpt stoffet på http://www.sproutdesign.net.au/
Ikke det billigste, men men !

Anonym sa...

at du reklamerte for bidrivals er nesten utilgivelig! dette er jo en mafiosostyrt virksomhet som lopper nordmenn for mange kroner!

by mlekoshi