Soldag her i Tromsø ! Men...

torsdag 21. januar 2010

.. Hvor er sola ?!?! Joda, bak et tykt lag med tåke. Æsj. Ja, jeg hadde gledet meg til at sola kom tilbake, men det jeg tenker mest på er de stakkars ungene i barnehagen som har solfest. Hadde det vært så vanskelig å vente til i morgen med tåka da?!


I går var det en veldig hektisk dag, med vaksine og gruppe på helsestasjonen, handling, tidlig henting av Hilde i barnehagen, bytte av det defekte kjøleskapet vårt, Hildes svømmetime, trening osv. Det gikk kjempebra på svømmetimen til Hilde. Jeg var litt skeptisk, siden de fleste av de andre barna hadde deltatt på svømmetimer helt siden babysvømmingen. Hilde er trygg i vannet. Hun liker bare ikke å dukke hele hodet under. Men etter en svømmetime så hadde hun jammen meg dukket under flere ganger, ligget masse på ryggen og greid seg veldig bra. Jeg er skikkelig imponert over henne. Det er ikke lenge siden vi hadde store problemer med å vaske håret hennes i dusjen, og nå dykker hun hele hodet under vann !

Det gikk fint med August på 5 månderskontrollen på helsestasjonen også. Han er stor da, men veldig aktiv og frempå. Goklumpen vår ! Som dere ser på percentilskjemaene er det ikke akkurat en liten pjokk jeg sitter med på fanget her.

Jeg lovet å legge ut litt bilder av fotobøkene vi bestilte fra blurb før jul, men siden mange av dem var julegaver kunne jeg ikke legge ut bilder før jul. Og nå har jeg endelig fått tatt noen bilder av dem. Vi er kjempefornøyde. Anbefales virkelig !


Bestilte bøker til bildene av Hilde og August som jeg har vist frem her i bloggen før. Disse ble gitt bort til diverse familiemedlemmer i julegave. Bestilte samtidig fotobok fra ferien vår i sommer. Veldig bra kvalitet på begge to.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Elise! Jeg ser på bilder at dere har en Bugaboo-vogn. Er dere fornøyde? Jeg er selv gravid, og har kjempelyst på vogna når den tid kommer. Men er så usikker på de små hjulene foran, er de så upraktiske som enkelte sier?

Vennlig hilsen Marie fra Østfold.

Elise sa...

Heia ! Gratulerer med graviditeten :) Vi er veldig fornøyde. Hvis vi ikke hadde vært det hadde vi byttet ;) Dette er jo andre knøttet som bruker vognen, så vi er fornøyde. Jeg syns den er best å bruke når den brukes som sportsvogn, men det har gått helt fint å bruke den som baggvogn også. De smp hjulene ja. Du får nå kjøpt vinterhjul som du kan putte på istedet for de små hjulene. Men vi har ikke hatt behov for det (selv om vi bor i Tromsø). Et annet populært alternativ til bagbooen er Brio Go som er en liten kopi :) Lykke til !

Elise

Silje sa...

Jeg er også kjempefornøyd med Buggisen. Jenta vår er 4,5 mnd og har fortsatt god plass i bagen. Vi bor i Kirkenes, men har ennå ikke hatt behov for å sette på vinterhjulene. Muligens fordi sneen er så hardpakka på veiene uansett, at det blir som å trile på asfalt.
En annen ting jeg virkelig ELSKER med den vogna er at vi får den inn bak i bilen (VW Sharan) uten å legge den sammen. 9 kg er utrolig lett å løfte i forhold til andre vogner, og når man i tilleg slipper å legge den sammen, så blir det gjerne ikke lettere.

Anonym sa...

Det er vekten og plassen den tar i en bil som også er viktig for oss. Vi har en Audi a3. Dessuten har jeg en vond rygg, og ser at f.eks Simovognene veier 16 kg +++
Tusen takk for svarene, og ha en riktig god helg!!:-)
-Marie

by mlekoshi