Nå er det "helg" !

onsdag 28. april 2010

Siden vi har tidskonto på den siste delen av permisjonen så har jeg helg nå. Deilig, deilig ! Det er merkelig hvor fort en tilpasser seg å være i permisjon eller jobb. Jeg kjenner at det er rart å komme hjem til lillegutt og være så sliten at jeg egentlig har lyst til å bare slappe av og ikke leke med han. Men det blir bare helt feil, så jeg er heller helt ødelagt når ungene er i seng. Jeg har det til og med litt mer luksus sammenlignet med Frank. Jeg kommer hjem til hjemmebakt brød, hjemmelage ditt og datt. Og i går kom jeg hjem til denne deilige retten. Så så deilig ut at jeg måtte bare ta bilder av den !

Er han ikke snill ? Svinekjøtt som har ligget 6 timer i god marinade, hjemmelagde potetbåter, stekt mais, stekt krydret paprika, små biter av stekt salt spekeskinke og tzatziki. MmmmmMMMmm..- og det var sinnsykt godt ! Håper på en gjenntakelse ganske snart *hint-hint*.

I går var jeg på vårt første foreldremøte på skolen Hilde skal gå på. Hjeeeelp ! Hun har blitt så stor, og plutselig skal de bli VELDIG store ! Lese, regne, går hjem fra skolen, være på SFO, gjøre lekser, søke om fri og hele pakken. Følelsen er litt todelt. Glad for at alt går så fint og at hun har det bra, trist for at tiden går så fort *snufs*.

Ellers er det intet nytt på barnehagefronten egentlig. De skal KANSKJE starte ny småbarnsavdeling på favorittbarnehagen, og da får vi plass. Vi krysser fingrer og tær pluss litt til !

Har hatt fagdag på jobben i dag, så hodet er ikke helt med akkurat nå. Derfor kommer det ingen vellformulerte innlegg herfra i dag. Regner med at alt er bedre i morgen :)


4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

I svarte, så sulten jeg ble nå! ;-)

Silje sa...

Åååå det så godt ut! Og så SÅ pent anrettet da. Litt sånn gourmètkokk han der samboeren din, du ;)

Og ang barnehage, så om det er noen trøst, så har vi ikke fått svar enda vi heller :(

Elise sa...

Jaaa, det va sinnsykt godt! Samftig og godt:) han e flink! Håpe ikke han forvente det samme de dagan æ e hjemme : P

barnehage ja...Blir helt dårlig av å tenke på det :(

QQQQQQQQQ sa...

kyrie shoes
balenciaga sneakers
kyrie 4
yeezy boost 350 v2
nike air zoom
nike roshe
cheap jordans
adidas yeezy
tory burch shoes
oakley sunglasses for men

by mlekoshi