IIiiikkk ! Alene hjemme !

torsdag 9. desember 2010

Det vil si: Jeg og August er alene hjemme helt til søndagskvelden. Skummelt ! Er ikke nevneverdig glad i å være alene hjemme, så dette er litt ekkelt-rart. Vant til å være litt alene er jeg jo, men det er jo bare for at jeg er "på vent" til folket kommer iløpet av dagen/kvelden. Så... what to do ? For det første vil jeg jo aldri greie å sove. Må tulle meg inn i to dobbeltdyner i natt tror jeg. For det andre så er det jo kjedelig ?! Det er jo ikke slik at jeg kan dra på vift eller gjøre ting fra kl 17 og ut, for da er det jo middag, timmy tid, leking og legging. så etter det sitter jeg her da. hmm..

Ble ikke noe innlegg i går. Kroppen er helt energiløs og tom etter sykdommens strabaser. Så nå sitter jeg her helt tafatt med en strikkepinne i hver hånd med en tom glassflaske solo og ønsker meg energi til gi løs og jobbe med alle prosjektene som ligger å venter her. Nuvæll.. ikke i kveld. Må "avklimatisere" meg til å være på alene-tid og se på tv tror jeg.

Skulle til og med komme med en sygreie og julegave-tips-greie her nå, men får håpe at kroppen er bedre i morgen. God kveld !

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Du får ta August under armen og komme ned hit hvis det blir for ille. Dere kan få ligge på sovesofaen ;-)

Randi sa...

Dette kommer til å gå så bra!
Jeg sender dere begge gode sovevibber, og bli-frisk-vibber.

Og tusen takk for alle gode juletips Elise!

Elise sa...

Haha - takk Liv-Inger :)

Takk Randi ! Håper sovevibbene hjelper i natt :)

by mlekoshi