"Oo... It`s your birthday. We`re going to party like it`s your birthday..."

mandag 13. desember 2010

Mandag - luciadagen - og jeg har bursdag. Tenk ! Tiden går fort. Men det har vært en koselig dag med masse oppmerksomhet og hyggelige meldinger. Så takk til dere alle :)

Jeg har til og med fått gå lucia på jobb i dag *grøss* - bringer tilbake mange rare minner fra barneskolen det der. Og på bildet ser jeg ut som en sopp - virkelig. Men hører rykter om at man ikke skal ta seg selv så høytidelig, så da er det bare å stille opp. Vi fikk oss en god latter, trimmet magemusklene og spist lussekatter.

Til lunsj fikk jeg spist deilig Aune Spesial og i kveld fikk jeg servert taco og brownies. SÅ nå er jeg mett helt frem til helga.

I morgen skal jeg på date etter jobben og så skal jeg møte Fam senere på ettermiddagen. Satser på å bli ferdig med bra mange julegaver i morgen. Nå er det hele 4 dager til jeg har juleferie i over TO UKER ! Helt fantastisk. Har så mange planer og ønsker i hodet mitt, men vil ikke si det høyt for da vet jeg at det ikke blir gjort. Det er tross alt juleferie, så det beste er vell å ikke legge så mange planer.

Intressant innlegg ? Nei, kanskje ikke i dag. Får ta det i morgen, når det ikke er julekaos i hodet mitt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe... bra du ikke nevner at jeg faktisk gratulerte deg med 30 årsdagen! haha! Jeg er vitterlig ikke helt med i dette julestresset! Ha en fortsatt fin bursdag( i 42 min til ;) )

Hilsen Fam

Liv-Inger sa...

Gratulerer så masse med dagen, fine Lucia :-)

Randi sa...

GRATULERER ELISE!!!!

Elise sa...

Tuuuusen takk dere :D

by mlekoshi