Dagen i dag har vært rimelig hektisk. Nå klokken 24 er første gang jeg egentlig sitter i ro og fred siden jeg kom hjem fra jobb. Slitsom dag på jobb, jobbet lengre og tok bussen hjem, styret med en grinete August da Frank og Hilde var på svømminga og da de kom hjem dra jeg på en 2,5 timer lang handletur (slitsomt!!).


Ja, dette var ca. halvparten... I kidd you nooot! Januar er jo generelt en traurig måned med masse regninger, masse snø, lite energi og lite tid. Så da fant vi ut at vi skulle handle mat og andre nødvendigheter frem til neste lønning.. så her har vi satt oss ned og skrevet liste før jeg dro ut på den store handleturen med høy puls for å rekke alt før butikkene stengte. Så nå har vi mat og andre nødvendigheter i nesten tre uker til. Vi sparer tid med å slippe å handle hver dag, tid som vi ikke har i vår hverdag.. og vi sparer ikke minst penger når vi ikke kjøper all annen dritt som vi vanligvis gjør når vi er ute å handler HVER eneste bidige dag. Så får vi se om dette går greit da, hehe.



Da jeg kom hjem fra jobb i dag fikk jeg servert dette og det var utrolig godt. Det er hjemmelaget karbonade (nammmm!) med amadinpotet som Frank har stekt i ovnen sammen med grønnsaker og hjemmelagd peppersaus !



Stor suksess - hvis vi ser bort fra da både Hilde og August spiste et pepperkorn hver, hehe...




og til sist før jeg stuper i seng og sovner før jeg treffer puta: Her er actionbilder av skjørtet som jeg viste frem i går. Hilde har brukt det på skolen i dag - noe som vistnok var veldig stort for henne. Jenter :) God natt !


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så flink dere er som handler inn for flere uker i slengen! Vi klarer ikke handle for fem dager en gang. Vi er håpløse. Ramler innom butikken hver ettermiddag. Og nå i kveld måtte jeg kjøre på butikken. Fritt for brød. Og turdag i barnehagen i morgen. At man aldri lærer...

Hanna sa...

Utrolig fint skjørt! Du er flink :)

Elise sa...

Liv-Inger: Ja, ikke sant ! Følte oss veldig flinke :D Men det med brø er bestandig stress. Disse to ungene spiser et helt brød om dagen, så vi må ofte på butikken om kveldene for å handle inn :P

hanna: Tusen takk :)

by mlekoshi