Det er lørdags"morgen". Klokken er halv ti og jeg får enda lov til å ligge i senga... Deiiiilig ! Jeg var på jobb i 4,5 timer i går så je har ikke hatt den store helgefølelsen enda. Og så er helga straks over ! Uansett.. Ligger i senga, finner ikke fjernkontrollen så jeg ligger å ser på barnetv. Konstanterer at det er "rotete" her inne for det er fult av stablet med rene klær som frank har brettet sammen. Må vell stå opp å legge dem inn i sine respektive skap? Tjaaaa.. tror jeg skal stå opp og spise frokost iallefall - og kanskje sy videre på skjørtene som ligger klare til å bli sydd sammen ? Ja. Herlig - et virkelig meningsfylt blogginnlegg på morgenkvisten....


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei:) fikk du Prøvd trenings filmen i går? Jeg prøvde , og det var slitsomt ! Kjenner det godt i musklene idag ! Men veldig i tvil om det virkelig kommer til å hjelpe! Hva tror du?

Elise sa...

Yes, testet den i går - og det va merkelig nok skikkelig slitsomt. Har ganske vondt i dag :P
Jo, jeg tror det hjelper fint ! Men det spørs jo hvor mye en har som skal bort tenker jeg.. Jeg tror at det aller beste er å hive på 1-2 utholdenhetstreninger i tillegg. Sa jeg at jeg ØNSKER meg tredemælle ? :P

Oliversmamma sa...

Haha har skjønt det ja:) ja har tenkt å ha to spinning timer i tilegg ja, tror det er lurt!gleder meg faktisk til 20 min i kveld!! Men tenker å gå en kjapp tur først!!

Oliversmamma sa...

Såre muskler gjorde dagens økt enda verre enn i går! Au! Men kjennes godt ut etterpå:) har du fått trent?

Elise sa...

Ja, vettu... AU ! Det gjør bare mer og mer vondt.. men det betyr jo bare at kroppen ikke er helt trent :P Jeg skal ta økta før jeg går å legger meg. Det er deilig å stupe rett i seng etter en dusj :D Flink du er ! I dag har jeg (Frank) skaffet meg treningsmatte og manualer. Jeii !

Oliversmamma sa...

Hvor tunge vekter kjøpte du? Jeg fant ett sett hvor man kunne bygge på, fra 1 kg til 2,5! Det syns jeg var smart! Har bare brukt 1 kg en! Tenkerå øke på neste level!

by mlekoshi