★ Sjokolllllade ★

tirsdag 22. februar 2011

Dagen i dag startet.. vent.. nei. Det startet i natt. Hilde fikk ekstra vondt i halsen og vondt i et øre. Så hun har sovet mellom meg og Frank i natt. Stakkars lille vennen vår. Morgenen startet med en missfornøyd baby som hadde bæsjet ut hele pysjen, bleiebuksen (han tisser så mye på natten at han må ha en bleiebukse utenpå bleien), sengetøyet og madrassen sin. Siden Hilde var dårlig i natt og i morgest, måtte hun være hjemme med meg i dag. Det var egentlig greit med en pause fra alt der ute kjenner jeg. Og det er jo ganske så mye enklere å være hjemme med Hilde når hun er syk enn med August som er litt oftere syk.

Så i dag har jeg fått gjort litt forskjellig. Hvis vi ser bort fra å vaske bæsj fra madrass, klær og sengetøy, så har jeg koset meg med symaskinen og overlocken min. OG jeg har fått sett et par TV-serier og pratet med Hilde. Etterhvert kunne Hilde konstantere at det er dritkjedelig å være hjemme fra skolen når ingen andre unger var hjemme, så vi svingte innom kjøkkenet og laget deilige sjokolade muffins. ★ OG da følger jeg selvsagt opp med oppskrift. ★

Snuppa svinger seg og gjør seg klar til å innta litt deilig sjokolademuffins.★ Visp 7 egg og 7 dl sukker lett sammen. ★


★ Smelt 200 g smør og 200 g kokesjokolade ★★ Hel det smeltede smørret og sjokoladen oppi røren ★


★ Ha så 6 dl hvetemel og 4 ts vaniljesukker oppi røren ★


★ Tilsett 5-6 spiseskjeer bakekakao ★


★ Tilsett 200 g kokesjokolade i biter (en halv rute er passe størrelse) ★

★Fordel røren i store amerikanskje muffinsformer (jeg var fri og måtte ty til disse pittesmå. Note to self: Kjøpe nye store muffinsformer). Stek dem midt i ovnen på 175 grader i 30-40 minutter. De skal bli litt brownies-aktig- nemlig litt ustekte i midten. Avkjøl og pynt med melis ★3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hjelpes, så lyst jeg fikk på sjokolademuffins! De så jo bare sååå gode ut! Er hjemme med syk L. i dag. Mulig vi må bake...

Hegeslilleboble sa...

Å, nammenamm!!! De så supergode ut.
Høres litt ekkelt ut med bæsj over det hele, men sånn er det jo med de små da...
Håper sykdommen forsvinner snart:).

Ellers tenkte jeg å prøve meg på det skjørtet du har lagt ut oppskrift på en dag.... Må bare manne meg opp:).

Elise sa...

Hahaha - ja, kjør på. En kan aldri få nok sjokolade :P Håper L. blir fort bra Liv-Inger ! :)

Hege: Takk ;) Ja, sy i vei ! Det verste som kan skje er at du må sprette opp litt og sy på nytt ;)

by mlekoshi