taking control again...

fredag 15. april 2011

Ja, det er vår folkens ! Etter påske starter mitt nye "vår"regime. Etter å ha inntatt steakers mat i går, nachos i dag og en hel del brus må jeg bare si stopp altså ! det er VÅR for h ! Jeg la jo ned et tappert forsøk i å komme i form med 30 days shred, og merket bedring etter bare to uker, men etter skaden fant jeg ut at det aller beste er kanskje en kombinasjon av utholdenhet og shreden (?). Det som fungerer veldig greit på meg er å løpe. Løpe mye og lenge. Ikke ute på asfalt for jeg har et kne som krangler, men på en tredemølle. OG nå har jeg skrevet om det SÅ mange ganger her inne. Livet mitt vil forandre seg om jeg bare får tilrettelagt trening. Selvtillit, muligheter, energinivå osv. En annen og blidere person. En mamma, venn og samboer som er mer tilstede. Frank er enig, og da kjenner jeg at det bobler litt inni meg. ENDELIG ! Så dette skal begynne å ordne klart på mandagen. Skal ikke være støttemedlem på SATS mer nå. Det blir for dumt.


Tidligere trenet jeg kjempemasse, og jeg savner det STORT (så stort at dette innlegget med mange store bokstaver og utropstegn.. herlig!) og gleder meg derfor STORT. Og gleder selvsagt å dele alt med dere underveis. Flere som er klar til å tørke støv av treningsskoene for våren (eller på nytt... går gjerne i rykk og napp dette) ?

Ellers så har jeg vært hjemme sammen med August som fremdeles sliter med magen. Tror det går bedre nå, men han har fremdeles ikke så mye matlyst stakkars liten. Håper morgendagen blir bedre. Frank skal nemlig jobbe hele helga... Kos dere med resten av fredagskvelden !


3 kommentarer:

Åse sa...

Flink du er!
Jeg har kjøpt meg joggesko - og har vært ute og jogga hele 1 - EN - gang siden det! Puh! Følger med deg! ;-)

Elise sa...

Hehe.. ja, jeg GLEDER meg for en gangs skyld :P
Håper du også hiver deg med på masse trening etterhvert da, så de nye joggeskoene får kjørt seg :)

QQQQQQQQQ sa...

lacoste polo
curry 5
adidas nmd runner
adidas nmd
ray ban
asics shoes
air jordan 13
chrome hearts online
golden goose
pure boost

by mlekoshi