Ferie-blogging !

mandag 2. mai 2011

I dag er det 1.mai ! Ja, tenk ! Og vi hadde satt oss deadline for å ha en plan for ferien. Det er faktisk akkurat 2 måneder til ferien starter - og DET er ikke lenge til. Så nå er planen klar, folkens ! Vi skal på telttur til sverige, som jeg har skrevet litt om tidligere her inne. Vi har vurdert litt frem og tilbake for å finne det perfekte teltet, for det er ikke noen vanlig teltferie vi skal på. Luksus-teltferie, here we come !

Jeg hadde aldri tenkt å dra på teltferie med to unger. Aldri. Men så fikk jeg se et telt fra outwell som var svært og kjempefint ! Og luftet derfor tanken for Frank som merkelig nok var helt klar med en gang. Og valget vårt sto mellom disse tre teltene fra outwell.




Outwell Tennesse 6 - nydelig telt. Du kan se en egen video om teltet her.




Vi vurderte også hardt Outwell Arkansas 7 (se film om dette teltet her) for å få et soverom til hver av barna, men endte opp med dette:


Outwell Imagine.







Jeg kommer til å fortelle mer om teltet når det kommer frem til oss - vi gleder oss stort ! Her kan du se litt mer om vårt lille ferieparadis:



7 kommentarer:

maritamt sa...

Wow, for noken telt :) Gler meg til å høyre meir om dei og ferien deres :)

Liv-Inger sa...

Hvor i Sverige skal dere? *nysgjerrig*

Elise sa...

Vi skal til Piteå og Luleå - det er iallefall planen så langt :)

Retrobaby sa...

Supert telt - skikkelig barnevennlig! Hvor har dere bestilt det?

Retrobaby sa...

Her kan dere forresten sjekke badeplasser i Sverige, om du ikke allerede har funnet siden: www.badkartan.se

Anonym sa...

hvorfor falt valget på akkurat det teltet fremfor tennesee 6? har studert litt og det ser ut som deres telt er endel mindre enn tennesee 6...lurer fordi vi også vurderer outwell telt og er 2 voksne og 2 barn på samme alder, så spennende å følge med :)

camilla

Anonym sa...

Hvor kjøpte dere teltet?

by mlekoshi