Her sitter jeg å har tryllet i meg en pose gullfisker og to glass Cola - herlige himmel, la meg få tredemølle fort som fyyyy ! Ellers har dagen gått greit. Hilde er enda litt trist, og da vi skulle komme oss ut i bilen i morgest så fant vi Hilde ved graven til marsvin Tore hvor hun sto og pratet med han. Men etter det har det gått veldig greit med henne. Jeg har med meg litt jobb hjem før vi skal på et viktig møte i morgen, så skal derfor dedikere dette blogg-innlegget til noen av mine favoritt bake-blogger som dere MÅ ta en tur innom...Herlig bakeblogg med mange gode tips i forhold til utstyr og tutorials.Søte Manuela som legger ut daglige bake-innlegg på bloggen og med et fantastisk oppskrift indeks.


Supersøte Bakerella - damen bake cake pops og aktuell med boken "cake pops" som jeg skrev litt om i dette innlegget !

Enjoy !by mlekoshi