Hipp, hipp, hurra !!

tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen til dere alle ! Vi hadde en hompete start med sent kveld i går og litt tverre unger i morgest. Kombinasjonen trøtte/slitne foreldre og tverre unger er aldri bra. Men vi kom oss, etter en sen frokost, til skolen hvor ungene koset seg med pølser, godteri, heliumballonger og tog. August fikk til og med sove i et par timer mens vi var der.

August har på seg sin nye festdrakt som faktisk er i strl. 4-5 år. Jeg flyttet bare på knappene i selene, og vips så har han forhåpentligvis en festdrakt som varer en god stund. Hilde har på seg en festdrakt som hun har arvet fra meg da jeg var lita.
Vi avsluttet dagen med en (misslykket) 17.mai kake som jeg laget i natt. Skulle lage fine roser, men møtte på store problemer med massen.. Så det ble haste-roser istedetfor.  Marsipanen funket ikke, og vi hadde for lite av det så trekket er ikke lagt så fint på. Men Hilde og August elsket den !  

Edit: Kaken er laget etter denne oppskriften og den er fylt og smurt med smørekrem fra denne oppskriften. Du kan evt. bytte inn margarin med ekte smør og kakao med smeltet sjokolade.

Håper alle har hatt en fin feiring av nasjonaldagen. I morgen er det en ny dag (med sommertid på jobb ! ) og da venter vi på en deilig pakkelevering.... *spennende*

3 kommentarer:

Sarah sa...

Hei!

Den kaken så kjempe god ut! Er det mulig å få oppskriften? :)

Hegeslilleboble sa...

Herlige barn og kjekke bilder. Synes kaka var flott jeg:).

Elise sa...

Sarah: har lagt ut oppskriften i innlegget :)

Hege: Takktakk :)

by mlekoshi