Lille engelen min !

søndag 16. oktober 2011


Tenk at lille engelen min fyller 7 år i dag. Jeg har ikke blogget i flere dager og grunner er rett og slett at jeg ikke har hatt tid. Vi har hatt familiebesøk siden onsdagen, og det har vært veldig mye å gjøre på jobb. I dag feiret Hilde dagen sin med alle jentene i klassen, og hun har hatt en finfin bursdag !


Tenk at hun har vært SÅ liten ?! Det er så rart å tenke på.


Her har hun akkkurat stått opp og fått en tradisjonelle bursdagsmuffinsen med lys og bursdagssang med rusten morgenstemme.


Hun fikk så masse fint i år, og er utrolig fornøyd.
Og endelig har hun fått seg ny sykkel ! Og selv om det er en 24" så greide hun å sykle på den uten problemer. Har flere ganger tidligere skrevet om hennes vanskelige start på sykkel-livet, men nå har det endelig løsnet skikkelig og hun er SÅ stolt.


Det skal sies at jeg planla mye til årets bursdag, men det meste ble bare ikke slik jeg hadde tenkt når det kom til stykket på grunn av tidsmangel og mye å gjøre på jobb og hjemme. Men så lenge jenta mi er fornøyd så er det det viktigste. Hun valgte fargene sort, gull og rosa til festen, så det går igjen i det meste.
*2 bilder borte*


"Skål for bursdagsbarnet !!" - jentene koset seg med hjemmelaget pizza, godteri, kake, disco, film og kos !"Ad hoc"- bursdagskaken.... Vil egentlig ikke prate om det... men men....


Sort, rosa og gull....

*bilde borte*
Og diskotek med den nye diskokulen hennes var en STOR suksess !

Vi feiret dagen hennes i går sammen med hele familien og med gode venner, og det er alltid veldig koselig når vi alle kan være sammen. Skulle ønske det var oftere. Ungene elsker å være sammen med familien sin.


Hilde har fått sykkelen og var helt i ekstase. Hun satt på sykkelen halve kvelden, også når hun satt å så på TV.

Jeg skal innrømme at jeg er ganske sliten nå og sitter her sammen med Hilde og ser på Harry Potter. Jeg vil soooove ! God natt !

1 kommentar:

Randi sa...

Hipp hurra for Hilde!!!

by mlekoshi